Smullen in ’t zand

met de BBQ op ’t strand

Het strand en barbecueën zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heel zomers, gezellig en sfeerverhogend. Van luxe tot budget, vlees, vis of vegetarisch, altijd een succes. Je kunt je feestelijke gelegenheid beginnen of afsluiten met een barbecue, wat voor jullie het beste werkt. Voor gezelschappen van minder dan 20 personen bieden wij de Grill-it-yourself barbecue aan. Van ons krijg je al het lekkers maar jullie mogen zelf op kleine tafelbarbecues jullie vlees, vis en groenten bereiden. Heel leuk om samen lekker bezig te zijn. Voor grotere gezelschappen draait onze chef voor jullie de Black Angus burger, onze verrukkelijke Lemon-Garlic-Shrimps Skewer of de niet-normaal-lekkere Peanut Turkey Satey, om.

Eerdere BBQ’s op het strand

om nooit meer te vergeten

Indigo specials

lekker eten en drinken

Buiten onze verrukkelijke, verschillende BBQ’s voor grotere gezelschappen, waarbij je kunt kiezen uit drie opties, hebben wij een uniek concept ontwikkeld wat je nergens terug vindt aan de Nederlandse kust: onze Street Food World Market. Op deze gezellige markt staan vier kraampjes volledig in thema van het land wat ze vertegenwoordigen. Onze chefs bereiden op brandende BBQtonnen wereldse gerechten voor jullie; van Japanse Wasabi Chicken tot Mexicaanse Fish Taco’s. Live cooking dus! Laat je verrassen en boek een enkele reis naar Beachclub Indigo.

Waar zitten we?

Beachclub indigo

Strandweg 65
Scheveningen
2586 JL

contact us

Hoe kan je ons bereiken?

per e-mail: info@beachclubindigo.nl
of bel ons op: 0624962442

Beachclub Indigo ligt in het hart van het Zwarte Pad, het leukste strandgedeelte van Scheveningen. Het Zwarte Pad staat bekend om de rust, de natuur, de goede feesten en exclusiviteit. Hier vind je vooral locals in plaats van toeristen; een verborgen plekje waar je je op vakantie waant. Gelukkig is er ruim parkeergelegenheid, openbaar vervoer en taxi’s op loopafstand. Ver weg van alles maar toch dichtbij.

Pin It on Pinterest