Smullen in ’t zand

met de BBQ op ’t strand

Het strand en barbecueën zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heel zomers, gezellig en sfeerverhogend. Van luxe tot budget, vlees, vis of vegetarisch, altijd een succes. Je kunt je feestelijke gelegenheid beginnen of afsluiten met een barbecue, wat voor jullie het beste werkt. Voor gezelschappen van minder dan 20 personen bieden wij de Grill-it-yourself barbecue aan. Van ons krijg je al het lekkers maar jullie mogen zelf op kleine tafelbarbecues jullie vlees, vis en groenten bereiden. Heel leuk om samen lekker bezig te zijn. Voor grotere gezelschappen draait onze chef voor jullie de Black Angus burger, onze verrukkelijke Lemon-Garlic-Shrimps Skewer of de niet-normaal-lekkere Peanut Turkey Satey, om.

Eerdere BBQ’s op het strand

om nooit meer te vergeten

Indigo specials

lekker eten en drinken

Buiten onze verrukkelijke, verschillende BBQ’s voor grotere gezelschappen, waarbij je kunt kiezen uit drie opties, hebben wij een uniek concept ontwikkeld wat je nergens terug vindt aan de Nederlandse kust: onze Street Food World Market. Op deze gezellige markt staan vier kraampjes volledig in thema van het land wat ze vertegenwoordigen. Onze chefs bereiden op brandende BBQtonnen wereldse gerechten voor jullie; van Japanse Wasabi Chicken tot Mexicaanse Fish Taco’s. Live cooking dus! Laat je verrassen en boek een enkele reis naar Beachclub Indigo.

CONTACT

We heten je welkom

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan ‘Zwarte Pad 65’ in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Voor de auto zijn er betaalde parkeerplaatsen op het Zwarte Pad zelf. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan het Zwarte pad, Beachclub Indigo zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

We gaan de laatste week van Maart weer open!

Algemeen nummer & reservering a la carte:
Huisnummer +(31) 6 24 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Eva Wiewel +(31) 6 18 70 88 36
events@beachclubindigo.nl
Of anders: Dunja Spaans +(31) 6 41 77 31 99

Sollicitaties:
Katie Varkevisser, +(31) 6 24 96 24 42
personeel@beachclubindigo.nl

Dance programmering / marketing / financiën:
Michel Varkevisser +(31) 6 28 24 23 81
michel@beachclubindigo.nl

Postadres
Van Stolkweg 14
2585Jr Den Haag

Pin It on Pinterest