Smullen in ’t zand

met de BBQ op ’t strand

Het strand en barbecueën zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heel zomers, gezellig en sfeerverhogend. Van luxe tot budget, vlees, vis of vegetarisch, altijd een succes. Je kunt je feestelijke gelegenheid beginnen of afsluiten met een barbecue, wat voor jullie het beste werkt. Voor gezelschappen van minder dan 20 personen bieden wij de Grill-it-yourself barbecue aan. Van ons krijg je al het lekkers maar jullie mogen zelf op kleine tafelbarbecues jullie vlees, vis en groenten bereiden. Heel leuk om samen lekker bezig te zijn. Voor grotere gezelschappen draait onze chef voor jullie de Black Angus burger, onze verrukkelijke Lemon-Garlic-Shrimps Skewer of de niet-normaal-lekkere Peanut Turkey Satey, om.

Eerdere BBQ’s op het strand

om nooit meer te vergeten

Indigo specials

lekker eten en drinken

Buiten onze verrukkelijke, verschillende BBQ’s voor grotere gezelschappen, waarbij je kunt kiezen uit drie opties, hebben wij een uniek concept ontwikkeld wat je nergens terug vindt aan de Nederlandse kust: onze Street Food World Market. Op deze gezellige markt staan vier kraampjes volledig in thema van het land wat ze vertegenwoordigen. Onze chefs bereiden op brandende BBQtonnen wereldse gerechten voor jullie; van Japanse Wasabi Chicken tot Mexicaanse Fish Taco’s. Live cooking dus! Laat je verrassen en boek een enkele reis naar Beachclub Indigo.

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Eva Wiewel +(31) 6 18 70 88 36

info@beachclubindigo.nl

Dance programmering / marketing / financiën:
Michel Varkevisser +(31) 6 28 24 23 81

michel@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Carlijn de Bruine +(31) 6 34039248

personeel@beachclubindigo.nl

 

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

Postadres
Obrechtstraat 127
2517 VP Den Haag

 

Pin It on Pinterest