BESTE BEDRIJFSFEEST?

dat je ooit hebt gepland

Teambuilding, een jubileum, een ‘heisessie’ of gewoon het jaarlijkse uitje met uw bedrijf? Daarvoor moet u bij Beachclub Indigo zijn. Wij bieden tal van unieke strandactiviteiten aan die u kunt combineren met een borrel of barbecue. En wat dacht u van onze Street Food World Market; dineren in festivalstijl. Hier zullen uw medewerkers en collega’s nog lang over napraten.

Indigo specials

lekker eten en drinken

Een BBQ op het strand is de perfecte manier om als groot gezelschap samen te eten met de voetjes in het zand. Wat een extra leuke vorm is om voor te kiezen is onze, inmiddels beroemde, Street Food World Market. Eten in festivalstijl; vier marktkraampjes vertegenwoordigen elk een land, onze chefs bereiden op brandende barbecuetonnen wereldse gerechtjes! Wil je voorafgaand aan jullie bedrijfsfeest samen iets leuks doen, dan denken wij graag met jullie mee over een gezellige strandactiviteit. Wat wij ook nog graag even willen noemen is ons brede assortiment aan extra’s waarmee je je bedrijfsfeest écht opleukt tot het niveau: dat-feest-was-echt-niet-normaal-gaaf. Danseressen, complimentenbar, vuurspuwer of LadyChampange. You name it, wij fixen het!

Waar zitten we?

Beachclub indigo

Strandweg 65
Scheveningen
2586 JL

contact us

Hoe kan je ons bereiken?

per e-mail: info@beachclubindigo.nl
of bel ons op: 0624962442

Beachclub Indigo ligt in het hart van het Zwarte Pad, het leukste strandgedeelte van Scheveningen. Het Zwarte Pad staat bekend om de rust, de natuur, de goede feesten en exclusiviteit. Hier vind je vooral locals in plaats van toeristen; een verborgen plekje waar je je op vakantie waant. Gelukkig is er ruim parkeergelegenheid, openbaar vervoer en taxi’s op loopafstand. Ver weg van alles maar toch dichtbij.

Pin It on Pinterest