BESTE BEDRIJFSFEEST?

dat je ooit hebt gepland

Teambuilding, een jubileum, een ‘heisessie’ of gewoon het jaarlijkse uitje met uw bedrijf? Daarvoor moet u bij Beachclub Indigo zijn. Wij bieden tal van unieke strandactiviteiten aan die u kunt combineren met een borrel of barbecue. En wat dacht u van onze Street Food World Market; dineren in festivalstijl. Hier zullen uw medewerkers en collega’s nog lang over napraten.

Indigo specials

lekker eten en drinken

Een BBQ op het strand is de perfecte manier om als groot gezelschap samen te eten met de voetjes in het zand. Wat een extra leuke vorm is om voor te kiezen is onze, inmiddels beroemde, Street Food World Market. Eten in festivalstijl; vier marktkraampjes vertegenwoordigen elk een land, onze chefs bereiden op brandende barbecuetonnen wereldse gerechtjes! Wil je voorafgaand aan jullie bedrijfsfeest samen iets leuks doen, dan denken wij graag met jullie mee over een gezellige strandactiviteit. Wat wij ook nog graag even willen noemen is ons brede assortiment aan extra’s waarmee je je bedrijfsfeest écht opleukt tot het niveau: dat-feest-was-echt-niet-normaal-gaaf. Danseressen, complimentenbar, vuurspuwer of LadyChampange. You name it, wij fixen het!

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Eva Wiewel +(31) 6 18 70 88 36

info@beachclubindigo.nl

Dance programmering / marketing / financiën:
Michel Varkevisser +(31) 6 28 24 23 81

michel@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Carlijn de Bruine +(31) 6 34039248

personeel@beachclubindigo.nl

 

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

Postadres
Obrechtstraat 127
2517 VP Den Haag

 

Pin It on Pinterest