Helemaal uit je dak

en dan weer in de banken

Studenten hebben een bijzonder plekje in ons Indigo hartje. Wij heten jullie dan ook van harte welkom bij ons. Speciaal voor studenten bieden wij een aantal arrangementen waarbij eten & drinken zijn inbegrepen. Wel zo makkelijk want op deze manier weet je van tevoren precies waar je financieel aan toe bent. Wil je er zomaar even tussenuit met je jaarclub of wil je meer luxe want ben je op weg naar een gala; voor elke studentengelegenheid en portemonnee bieden wij mooie mogelijkheden. Wherever you go, go Indigo!

Eerdere Studentenfeestjes

om nooit meer te vergeten

Indigo specials

lekker eten en drinken

Beachclub Indigo ligt aan het hipste gedeelte van het Scheveningse strand; het Zwarte Pad. Buiten dat het hier heerlijk rustig kan zijn, want weinig toeristen, weten ze hier in de avonduren ook een goed feestje te bouwen. Wat zowel overdag als ’s avonds onmiskenbaar Indigo is, is de ontspannen, festivalachtige, hippiesfeer. Noem het Ibiza-stijl, noem het bohemian-stijl, het is ons om het even. Kom het maar gewoon ervaren en je wil nooit meer naar huis.

CONTACT

We heten je welkom

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan ‘Zwarte Pad 65’ in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Voor de auto zijn er betaalde parkeerplaatsen op het Zwarte Pad zelf. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan het Zwarte pad, Beachclub Indigo zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

We gaan de laatste week van Maart weer open!

Algemeen nummer & reservering a la carte:
Huisnummer +(31) 6 24 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Eva Wiewel +(31) 6 18 70 88 36
events@beachclubindigo.nl
Of anders: Dunja Spaans +(31) 6 41 77 31 99

Sollicitaties:
Katie Varkevisser, +(31) 6 24 96 24 42
personeel@beachclubindigo.nl

Dance programmering / marketing / financiën:
Michel Varkevisser +(31) 6 28 24 23 81
michel@beachclubindigo.nl

Postadres
Van Stolkweg 14
2585Jr Den Haag

Pin It on Pinterest