Helemaal uit je dak

en dan weer in de banken

Studenten hebben een bijzonder plekje in ons Indigo hartje. Wij heten jullie dan ook van harte welkom bij ons. Speciaal voor studenten bieden wij een aantal arrangementen waarbij eten & drinken zijn inbegrepen. Wel zo makkelijk want op deze manier weet je van tevoren precies waar je financieel aan toe bent. Wil je er zomaar even tussenuit met je jaarclub of wil je meer luxe want ben je op weg naar een gala; voor elke studentengelegenheid en portemonnee bieden wij mooie mogelijkheden. Wherever you go, go Indigo!

Eerdere Studentenfeestjes

om nooit meer te vergeten

Indigo specials

lekker eten en drinken

Beachclub Indigo ligt aan het hipste gedeelte van het Scheveningse strand; het Zwarte Pad. Buiten dat het hier heerlijk rustig kan zijn, want weinig toeristen, weten ze hier in de avonduren ook een goed feestje te bouwen. Wat zowel overdag als ’s avonds onmiskenbaar Indigo is, is de ontspannen, festivalachtige, hippiesfeer. Noem het Ibiza-stijl, noem het bohemian-stijl, het is ons om het even. Kom het maar gewoon ervaren en je wil nooit meer naar huis.

Waar zitten we?

Beachclub indigo

Strandweg 65
Scheveningen
2586 JL

contact us

Hoe kan je ons bereiken?

per e-mail: info@beachclubindigo.nl
of bel ons op: 0624962442

Beachclub Indigo ligt in het hart van het Zwarte Pad, het leukste strandgedeelte van Scheveningen. Het Zwarte Pad staat bekend om de rust, de natuur, de goede feesten en exclusiviteit. Hier vind je vooral locals in plaats van toeristen; een verborgen plekje waar je je op vakantie waant. Gelukkig is er ruim parkeergelegenheid, openbaar vervoer en taxi’s op loopafstand. Ver weg van alles maar toch dichtbij.

Pin It on Pinterest