Go team Go!

teambuilding voor pro’s

Ben je aan het rondkijken naar een leuke plek voor jullie jaarlijkse teamuitje? Stop! Niet verder zoeken! Bij Beachclub Indigo ben je aan het juiste adres. Door onze goede samenwerking met lokale activiteitenaanbieders garanderen wij originele, goed georganiseerde activiteiten op het strand en op zee waar iedereen blij van wordt. Wat dachten jullie van een beachvolleybaltoernooi of stand up paddle surfing? Of doen jullie liever iets minder sportiefs en gaan jullie voor een graffitiworkshop of het maken van een dromenvanger? Bespreek jullie wensen met ons en dan maken we er samen met jullie een onvergetelijke teamdag van.

Eerdere teamuitjes

om nooit meer te vergeten

Indigo specials

lekker eten en drinken

Heel populair en verschrikkelijk leuk om te doen is samen met je collega’s cocktails leren shaken. Een heuse cocktailworkshop onder begeleiding van een soort Tom Cruise. Je gaat aan de slag met verschillende ingrediënten en technieken om zo te komen tot de perfecte, zomerse cocktail. Minstens zo leuk is onze bierproeverij! Wij zijn dol op bijzondere biertjes en hebben goede contacten met verschillende, kleinere, Nederlandse bierbrouwerijen die het erg leuk vinden om iets te komen vertellen over hun bijzondere biertjes.

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Eva Wiewel +(31) 6 18 70 88 36

info@beachclubindigo.nl

Dance programmering / marketing / financiën:
Michel Varkevisser +(31) 6 28 24 23 81

michel@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Carlijn de Bruine +(31) 6 34039248

personeel@beachclubindigo.nl

 

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

Postadres
Obrechtstraat 127
2517 VP Den Haag

 

Pin It on Pinterest