Go team Go!

teambuilding voor pro’s

Ben je aan het rondkijken naar een leuke plek voor jullie jaarlijkse teamuitje? Stop! Niet verder zoeken! Bij Beachclub Indigo ben je aan het juiste adres. Door onze goede samenwerking met lokale activiteitenaanbieders garanderen wij originele, goed georganiseerde activiteiten op het strand en op zee waar iedereen blij van wordt. Wat dachten jullie van een beachvolleybaltoernooi of stand up paddle surfing? Of doen jullie liever iets minder sportiefs en gaan jullie voor een graffitiworkshop of het maken van een dromenvanger? Bespreek jullie wensen met ons en dan maken we er samen met jullie een onvergetelijke teamdag van.

Eerdere teamuitjes

om nooit meer te vergeten

Indigo specials

lekker eten en drinken

Heel populair en verschrikkelijk leuk om te doen is samen met je collega’s cocktails leren shaken. Een heuse cocktailworkshop onder begeleiding van een soort Tom Cruise. Je gaat aan de slag met verschillende ingrediënten en technieken om zo te komen tot de perfecte, zomerse cocktail. Minstens zo leuk is onze bierproeverij! Wij zijn dol op bijzondere biertjes en hebben goede contacten met verschillende, kleinere, Nederlandse bierbrouwerijen die het erg leuk vinden om iets te komen vertellen over hun bijzondere biertjes.

Waar zitten we?

Beachclub indigo

Strandweg 65
Scheveningen
2586 JL

contact us

Hoe kan je ons bereiken?

per e-mail: info@beachclubindigo.nl
of bel ons op: 0624962442

Beachclub Indigo ligt in het hart van het Zwarte Pad, het leukste strandgedeelte van Scheveningen. Het Zwarte Pad staat bekend om de rust, de natuur, de goede feesten en exclusiviteit. Hier vind je vooral locals in plaats van toeristen; een verborgen plekje waar je je op vakantie waant. Gelukkig is er ruim parkeergelegenheid, openbaar vervoer en taxi’s op loopafstand. Ver weg van alles maar toch dichtbij.

Pin It on Pinterest