Go team Go!

teambuilding voor pro’s

Ben je aan het rondkijken naar een leuke plek voor jullie jaarlijkse teamuitje? Stop! Niet verder zoeken! Bij Beachclub Indigo ben je aan het juiste adres. Door onze goede samenwerking met lokale activiteitenaanbieders garanderen wij originele, goed georganiseerde activiteiten op het strand en op zee waar iedereen blij van wordt. Wat dachten jullie van een beachvolleybaltoernooi of stand up paddle surfing? Of doen jullie liever iets minder sportiefs en gaan jullie voor een graffitiworkshop of het maken van een dromenvanger? Bespreek jullie wensen met ons en dan maken we er samen met jullie een onvergetelijke teamdag van.

Eerdere teamuitjes

om nooit meer te vergeten

Indigo specials

lekker eten en drinken

Heel populair en verschrikkelijk leuk om te doen is samen met je collega’s cocktails leren shaken. Een heuse cocktailworkshop onder begeleiding van een soort Tom Cruise. Je gaat aan de slag met verschillende ingrediënten en technieken om zo te komen tot de perfecte, zomerse cocktail. Minstens zo leuk is onze bierproeverij! Wij zijn dol op bijzondere biertjes en hebben goede contacten met verschillende, kleinere, Nederlandse bierbrouwerijen die het erg leuk vinden om iets te komen vertellen over hun bijzondere biertjes.

CONTACT

We heten je welkom

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan ‘Zwarte Pad 65’ in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Voor de auto zijn er betaalde parkeerplaatsen op het Zwarte Pad zelf. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan het Zwarte pad, Beachclub Indigo zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

We gaan de laatste week van Maart weer open!

Algemeen nummer & reservering a la carte:
Huisnummer +(31) 6 24 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Eva Wiewel +(31) 6 18 70 88 36
events@beachclubindigo.nl
Of anders: Dunja Spaans +(31) 6 41 77 31 99

Sollicitaties:
Katie Varkevisser, +(31) 6 24 96 24 42
personeel@beachclubindigo.nl

Dance programmering / marketing / financiën:
Michel Varkevisser +(31) 6 28 24 23 81
michel@beachclubindigo.nl

Postadres
Van Stolkweg 14
2585Jr Den Haag

Pin It on Pinterest