Jouw mooiste dag

waar je al je leven lang van droomt!

Trouwen op het strand is romantiek ten top! Trouwen bij Indigo doe je omdat je zo houdt van het echte strandgevoel. Wij zorgen ervoor dat je je in het buitenland waant en geven jullie en jullie gasten het gevoel alsof je op vakantie bent. Beachclub Indigo is een officiële trouwlocatie; jullie ceremonie, proosten met een glas bubbels en heerlijk samen dineren kan allemaal hier. Door jullie hele bruiloft bij Beachclub Indigo te vieren, maken we samen van jullie droom werkelijkheid. Dit wordt de mooiste dag van jullie leven.

Eerdere bruiloften op het strand

om nooit meer te vergeten

Indigo specials

lekker eten en drinken

Natuurlijk willen jullie die bruiloft waar iedereen nog jaaaaaaren over napraat. Nou, dat kunnen wij regelen. Van een superoriginele bruidstaart, zoals een naked wedding cake, tot een volledig verzorgd huwelijk met photobooth, oesterman, ijskar of candygirls/boys. Alles is mogelijk. Ook aan de kleinste huwelijksgasten is gedacht; een happy box, een kinderspeelhoek en zelfs kinderentertainment. Zij blij, jullie blij!
Nieuw dit seizoen is onze samenwerking met de beste styliste van Den Haag en omstreken. Zij heeft veel ervaring met het ‘aankleden’ van bruiloften, specifiek op het strand. Samen met jullie weet zij écht het verschil te maken en laat ze jullie dag eruit zien om door een ringetje te halen.

CONTACT

We heten je welkom

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan ‘Zwarte Pad 65’ in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Voor de auto zijn er betaalde parkeerplaatsen op het Zwarte Pad zelf. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan het Zwarte pad, Beachclub Indigo zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

We gaan de laatste week van Maart weer open!

Algemeen nummer & reservering a la carte:
Huisnummer +(31) 6 24 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Eva Wiewel +(31) 6 18 70 88 36
events@beachclubindigo.nl
Of anders: Dunja Spaans +(31) 6 41 77 31 99

Sollicitaties:
Katie Varkevisser, +(31) 6 24 96 24 42
personeel@beachclubindigo.nl

Dance programmering / marketing / financiën:
Michel Varkevisser +(31) 6 28 24 23 81
michel@beachclubindigo.nl

Postadres
Van Stolkweg 14
2585Jr Den Haag

Pin It on Pinterest