Jouw mooiste dag

waar je al je leven lang van droomt!

Trouwen op het strand is romantiek ten top! Trouwen bij Indigo doe je omdat je zo houdt van het echte strandgevoel. Wij zorgen ervoor dat je je in het buitenland waant en geven jullie en jullie gasten het gevoel alsof je op vakantie bent. Beachclub Indigo is een officiële trouwlocatie; jullie ceremonie, proosten met een glas bubbels en heerlijk samen dineren kan allemaal hier. Door jullie hele bruiloft bij Beachclub Indigo te vieren, maken we samen van jullie droom werkelijkheid. Dit wordt de mooiste dag van jullie leven.

Eerdere bruiloften op het strand

om nooit meer te vergeten

Indigo specials

lekker eten en drinken

Natuurlijk willen jullie die bruiloft waar iedereen nog jaaaaaaren over napraat. Nou, dat kunnen wij regelen. Van een superoriginele bruidstaart, zoals een naked wedding cake, tot een volledig verzorgd huwelijk met photobooth, oesterman, ijskar of candygirls/boys. Alles is mogelijk. Ook aan de kleinste huwelijksgasten is gedacht; een happy box, een kinderspeelhoek en zelfs kinderentertainment. Zij blij, jullie blij!
Nieuw dit seizoen is onze samenwerking met de beste styliste van Den Haag en omstreken. Zij heeft veel ervaring met het ‘aankleden’ van bruiloften, specifiek op het strand. Samen met jullie weet zij écht het verschil te maken en laat ze jullie dag eruit zien om door een ringetje te halen.

Waar zitten we?

Beachclub indigo

Strandweg 65
Scheveningen
2586 JL

contact us

Hoe kan je ons bereiken?

per e-mail: info@beachclubindigo.nl
of bel ons op: 0624962442

Beachclub Indigo ligt in het hart van het Zwarte Pad, het leukste strandgedeelte van Scheveningen. Het Zwarte Pad staat bekend om de rust, de natuur, de goede feesten en exclusiviteit. Hier vind je vooral locals in plaats van toeristen; een verborgen plekje waar je je op vakantie waant. Gelukkig is er ruim parkeergelegenheid, openbaar vervoer en taxi’s op loopafstand. Ver weg van alles maar toch dichtbij.

Pin It on Pinterest