Waar is dat feestje?

bij Indigo natuurlijk!

Hoera, je bent jarig! Een verjaardagsfeest op het strand is een extra leuke manier om een nieuw levensjaar in te luiden. Een verjaardagsborrel met onze klassieke Indigo Bittergarnituur of een plank met heerlijke hapjes; de Indigo Snackplank. Aansluitend kun je met je gezelschap genieten van een zomerse barbecue en wil je het echt bont maken, dan sluit je af met een dansfeest. Lekker de voetjes van de vloer.

Eerdere verjaardagen

om nooit meer te vergeten

Indigo specials

lekker eten en drinken

Bij Beachclub Indigo kun je je verjaardag natuurlijk op alle mogelijke manieren vieren; met een ontbijt, lunch, diner/barbecue of dansfeestje. Alles helemaal leuk aangekleed met slingers, ballonnen en een hippe, gekke, overheerlijke taart van onze taartenbakster Pien. Wij maken hier dan ook écht iets gezelligs van. Je kunt kiezen uit verschillende drankopties zoals onze Indi Coco; een tropische welkomstcocktail uit verse kokosnoot, drank op afkoop of je maakt gebruik van consumptiebonnen. En onze hapjes…hmmm…om je vingers bij af te likken. Wat dacht je van onze bruschetta black angus steak met truffelmayonaise of een warme blini gerookte zalm met crème fraiche en dille? Maar van een klassieke bittergarnituur, nacho’s of olijfjes worden jouw gasten ook enorm blij. Hip hip hurray!

CONTACT

We heten je welkom

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan ‘Zwarte Pad 65’ in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Voor de auto zijn er betaalde parkeerplaatsen op het Zwarte Pad zelf. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan het Zwarte pad, Beachclub Indigo zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

We gaan de laatste week van Maart weer open!

Algemeen nummer & reservering a la carte:
Huisnummer +(31) 6 24 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Eva Wiewel +(31) 6 18 70 88 36
events@beachclubindigo.nl
Of anders: Dunja Spaans +(31) 6 41 77 31 99

Sollicitaties:
Katie Varkevisser, +(31) 6 24 96 24 42
personeel@beachclubindigo.nl

Dance programmering / marketing / financiën:
Michel Varkevisser +(31) 6 28 24 23 81
michel@beachclubindigo.nl

Postadres
Van Stolkweg 14
2585Jr Den Haag

Pin It on Pinterest