Waar is dat feestje?

bij Indigo natuurlijk!

Hoera, je bent jarig! Een verjaardagsfeest op het strand is een extra leuke manier om een nieuw levensjaar in te luiden. Een verjaardagsborrel met onze klassieke Indigo Bittergarnituur of een plank met heerlijke hapjes; de Indigo Snackplank. Aansluitend kun je met je gezelschap genieten van een zomerse barbecue en wil je het echt bont maken, dan sluit je af met een dansfeest. Lekker de voetjes van de vloer.

Eerdere verjaardagen

om nooit meer te vergeten

Indigo specials

lekker eten en drinken

Bij Beachclub Indigo kun je je verjaardag natuurlijk op alle mogelijke manieren vieren; met een ontbijt, lunch, diner/barbecue of dansfeestje. Alles helemaal leuk aangekleed met slingers, ballonnen en een hippe, gekke, overheerlijke taart van onze taartenbakster Pien. Wij maken hier dan ook écht iets gezelligs van. Je kunt kiezen uit verschillende drankopties zoals onze Indi Coco; een tropische welkomstcocktail uit verse kokosnoot, drank op afkoop of je maakt gebruik van consumptiebonnen. En onze hapjes…hmmm…om je vingers bij af te likken. Wat dacht je van onze bruschetta black angus steak met truffelmayonaise of een warme blini gerookte zalm met crème fraiche en dille? Maar van een klassieke bittergarnituur, nacho’s of olijfjes worden jouw gasten ook enorm blij. Hip hip hurray!

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Eva Wiewel +(31) 6 18 70 88 36

info@beachclubindigo.nl

Dance programmering / marketing / financiën:
Michel Varkevisser +(31) 6 28 24 23 81

michel@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Carlijn de Bruine +(31) 6 34039248

personeel@beachclubindigo.nl

 

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

Postadres
Obrechtstraat 127
2517 VP Den Haag

 

Pin It on Pinterest