Waar is dat feestje?

bij Indigo natuurlijk!

Hoera, je bent jarig! Een verjaardagsfeest op het strand is een extra leuke manier om een nieuw levensjaar in te luiden. Een verjaardagsborrel met onze klassieke Indigo Bittergarnituur of een plank met heerlijke hapjes; de Indigo Snackplank. Aansluitend kun je met je gezelschap genieten van een zomerse barbecue en wil je het echt bont maken, dan sluit je af met een dansfeest. Lekker de voetjes van de vloer.

Eerdere verjaardagen

om nooit meer te vergeten

Indigo specials

lekker eten en drinken

Bij Beachclub Indigo kun je je verjaardag natuurlijk op alle mogelijke manieren vieren; met een ontbijt, lunch, diner/barbecue of dansfeestje. Alles helemaal leuk aangekleed met slingers, ballonnen en een hippe, gekke, overheerlijke taart van onze taartenbakster Pien. Wij maken hier dan ook écht iets gezelligs van. Je kunt kiezen uit verschillende drankopties zoals onze Indi Coco; een tropische welkomstcocktail uit verse kokosnoot, drank op afkoop of je maakt gebruik van consumptiebonnen. En onze hapjes…hmmm…om je vingers bij af te likken. Wat dacht je van onze bruschetta black angus steak met truffelmayonaise of een warme blini gerookte zalm met crème fraiche en dille? Maar van een klassieke bittergarnituur, nacho’s of olijfjes worden jouw gasten ook enorm blij. Hip hip hurray!

Waar zitten we?

Beachclub indigo

Strandweg 65
Scheveningen
2586 JL

contact us

Hoe kan je ons bereiken?

per e-mail: info@beachclubindigo.nl
of bel ons op: 0624962442

Beachclub Indigo ligt in het hart van het Zwarte Pad, het leukste strandgedeelte van Scheveningen. Het Zwarte Pad staat bekend om de rust, de natuur, de goede feesten en exclusiviteit. Hier vind je vooral locals in plaats van toeristen; een verborgen plekje waar je je op vakantie waant. Gelukkig is er ruim parkeergelegenheid, openbaar vervoer en taxi’s op loopafstand. Ver weg van alles maar toch dichtbij.

Pin It on Pinterest