Helemaal uit je dak

voordat je naar het altaar loopt

En dan is het bijna zover…je beste vriendin, zus, sportmaatje of collega gaat trouwen. Maar voordat deze officiële dag is aangebroken, moet er nog even goed gefeest worden. Bij Beachclub Indigo kan dit! Wij bieden diverse activiteiten aan om samen met jouw groepje te doen, leuke dingen voor zowel meisjes als jongens. En na de gezellige, sportieve, grappige, groepsactiviteit heerlijk eten, drinken en misschien zelfs de voetjes van de vloer! Wat wil je nog meer? Lekker makkelijk want de hele vrijgezellendag op 1 plek scheelt tijd en geld. Niet meer over nadenken dus.

Eerdere vrijgezellenfeestjes

om nooit meer te vergeten

Indigo specials

lekker eten en drinken

Als afsluiter van de dag of start van de vrijgezellenavond samen eten, is wel zo gezellig. Speciaal voor groepen kleiner dan 20 personen bieden wij de Grill-It-Yourself-BBQ aan; een tafelbarbecue waarbij je als groep zelf alle lekkere gerechten, die onze chef heeft voorbereid, klaarmaakt. Wil je liever borrelen met hapjes of een diner a la carte, dat kan natuurlijk ook. En wat dacht je van een high tea of high wine? Laat maar weten waar je voorkeur naar uitgaat en dan denken wij graag met je mee om er een geslaagde dag van te maken.

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Eva Wiewel +(31) 6 18 70 88 36

info@beachclubindigo.nl

Dance programmering / marketing / financiën:
Michel Varkevisser +(31) 6 28 24 23 81

michel@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Carlijn de Bruine +(31) 6 34039248

personeel@beachclubindigo.nl

 

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

Postadres
Obrechtstraat 127
2517 VP Den Haag

 

Pin It on Pinterest