Helemaal uit je dak

voordat je naar het altaar loopt

En dan is het bijna zover…je beste vriendin, zus, sportmaatje of collega gaat trouwen. Maar voordat deze officiële dag is aangebroken, moet er nog even goed gefeest worden. Bij Beachclub Indigo kan dit! Wij bieden diverse activiteiten aan om samen met jouw groepje te doen, leuke dingen voor zowel meisjes als jongens. En na de gezellige, sportieve, grappige, groepsactiviteit heerlijk eten, drinken en misschien zelfs de voetjes van de vloer! Wat wil je nog meer? Lekker makkelijk want de hele vrijgezellendag op 1 plek scheelt tijd en geld. Niet meer over nadenken dus.

Eerdere vrijgezellenfeestjes

om nooit meer te vergeten

Indigo specials

lekker eten en drinken

Als afsluiter van de dag of start van de vrijgezellenavond samen eten, is wel zo gezellig. Speciaal voor groepen kleiner dan 20 personen bieden wij de Grill-It-Yourself-BBQ aan; een tafelbarbecue waarbij je als groep zelf alle lekkere gerechten, die onze chef heeft voorbereid, klaarmaakt. Wil je liever borrelen met hapjes of een diner a la carte, dat kan natuurlijk ook. En wat dacht je van een high tea of high wine? Laat maar weten waar je voorkeur naar uitgaat en dan denken wij graag met je mee om er een geslaagde dag van te maken.

CONTACT

We heten je welkom

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan ‘Zwarte Pad 65’ in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Voor de auto zijn er betaalde parkeerplaatsen op het Zwarte Pad zelf. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan het Zwarte pad, Beachclub Indigo zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

We gaan de laatste week van Maart weer open!

Algemeen nummer & reservering a la carte:
Huisnummer +(31) 6 24 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Eva Wiewel +(31) 6 18 70 88 36
events@beachclubindigo.nl
Of anders: Dunja Spaans +(31) 6 41 77 31 99

Sollicitaties:
Katie Varkevisser, +(31) 6 24 96 24 42
personeel@beachclubindigo.nl

Dance programmering / marketing / financiën:
Michel Varkevisser +(31) 6 28 24 23 81
michel@beachclubindigo.nl

Postadres
Van Stolkweg 14
2585Jr Den Haag

Pin It on Pinterest