Helemaal uit je dak

voordat je naar het altaar loopt

En dan is het bijna zover…je beste vriendin, zus, sportmaatje of collega gaat trouwen. Maar voordat deze officiële dag is aangebroken, moet er nog even goed gefeest worden. Bij Beachclub Indigo kan dit! Wij bieden diverse activiteiten aan om samen met jouw groepje te doen, leuke dingen voor zowel meisjes als jongens. En na de gezellige, sportieve, grappige, groepsactiviteit heerlijk eten, drinken en misschien zelfs de voetjes van de vloer! Wat wil je nog meer? Lekker makkelijk want de hele vrijgezellendag op 1 plek scheelt tijd en geld. Niet meer over nadenken dus.

Eerdere vrijgezellenfeestjes

om nooit meer te vergeten

Indigo specials

lekker eten en drinken

Als afsluiter van de dag of start van de vrijgezellenavond samen eten, is wel zo gezellig. Speciaal voor groepen kleiner dan 20 personen bieden wij de Grill-It-Yourself-BBQ aan; een tafelbarbecue waarbij je als groep zelf alle lekkere gerechten, die onze chef heeft voorbereid, klaarmaakt. Wil je liever borrelen met hapjes of een diner a la carte, dat kan natuurlijk ook. En wat dacht je van een high tea of high wine? Laat maar weten waar je voorkeur naar uitgaat en dan denken wij graag met je mee om er een geslaagde dag van te maken.

Waar zitten we?

Beachclub indigo

Strandweg 65
Scheveningen
2586 JL

contact us

Hoe kan je ons bereiken?

per e-mail: info@beachclubindigo.nl
of bel ons op: 0624962442

Beachclub Indigo ligt in het hart van het Zwarte Pad, het leukste strandgedeelte van Scheveningen. Het Zwarte Pad staat bekend om de rust, de natuur, de goede feesten en exclusiviteit. Hier vind je vooral locals in plaats van toeristen; een verborgen plekje waar je je op vakantie waant. Gelukkig is er ruim parkeergelegenheid, openbaar vervoer en taxi’s op loopafstand. Ver weg van alles maar toch dichtbij.

Pin It on Pinterest