Heerlijk eten op het strand

met je voeten in het zand

Beachclub Indigo houdt van reizen. En de mooiste dingen die wij op reis tegenkomen, die willen we delen en nemen we dus mee naar huis. Geïnspireerd door wat op ons pad komt op reis, ontwikkelt ons keukenteam ieder jaar weer een nieuwe menukaart. Liefde voor eten en plezier in koken staan bij ons bovenaan. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en vers. Van gezond en huisgemaakt worden wij het meest blij. We hopen u ook!

Bij Indigo kunt u terecht voor een zomerse barbecue, verrukkelijke snacks & bites begeleid door een goed glas wijn. Of u kiest precies waar u zin in heeft van onze menukaart zoals de sappige burger, botermalse rib-eye of een dagvers visje. Komt u met meer dan vier personen? Bel ons dan om een tafel te reserveren op +31 624962442.

Waar zitten we?

Beachclub indigo

Strandweg 65
Scheveningen
2586 JL

contact us

Hoe kan je ons bereiken?

per e-mail: info@beachclubindigo.nl
of bel ons op: 0624962442

Beachclub Indigo ligt in het hart van het Zwarte Pad, het leukste strandgedeelte van Scheveningen. Het Zwarte Pad staat bekend om de rust, de natuur, de goede feesten en exclusiviteit. Hier vind je vooral locals in plaats van toeristen; een verborgen plekje waar je je op vakantie waant. Gelukkig is er ruim parkeergelegenheid, openbaar vervoer en taxi’s op loopafstand. Ver weg van alles maar toch dichtbij.

Pin It on Pinterest