10 redenenen waarom je jullie bedrijfsfeest op het strand bij Beachclub Indigo wil vieren!

Waar in vroeger tijden de jaarlijkse bedrijfsborrel in de kantine in de kelder werd gegeven, is het nu de trend om buiten de deuren van het kantoorpand te treden. Jullie bedrijfsfeest anno 2018 moet jullie medewerkers, het bestuur, de collega’s en het management het gevoel geven dat er moeite voor ze gedaan is. Dat er gezocht is naar een unieke plek, ver van files, bureaus en computers. Er is geen plek die beter voldoet dan het strand. Om precies te zijn, bij Beachclub Indigo. En wij zullen je vertellen waarom. Een top 10:

1. Vrijheid – blijheid.

Als je dagelijks uren doorbrengt tussen vier muren, is er niks fijner dan naar buiten te gaan. Nergens vind je zoveel frisse lucht, daglicht, ruimte, uitzicht en rust om je heen als op het strand. Zelfs als het 30 graden is en het strand vol ligt, brengen de vergezichten je het gevoel van ultieme ontspanning. Relaxzeetion noemen ze dat ;-).

2. Don’t move.

Voor jullie bedrijfsuitje denken jullie aan een leuke activiteit, lekker eten & drinken en als afsluiting een feest. Dit kan allemaal bij onze strandtent! Heel fijn; spelletje, hapje, drankje, dansje. Alles op één plek. Daar wordt iedereen blij van.

3. Budget.

Of jullie bedrijf nu een enorm budget heeft voor het jaarlijkse personeelsfeest of jullie met je teamuitje een kleine bijdrage van de baas ontvangen, dat maakt in principe niet uit. Op het strand kun je een leuke dag hebben met zowel een klein als groot budget. Wat dacht je van tijdens een borrel een leuk zelf verzonnen spel spelen? Of gewoon samen ontspannen een broodje eten in informele setting? Dat hoeft niet in de papieren te lopen. Maar een full catered event met live entertainment tijdens jullie bedrijfsfeest kan natuurlijk ook, als de baas betaalt :-). Wij denken graag met jullie mee over een dag of avond passend binnen jullie budget.

4. Business as usual.

Bij Beachclub Indigo wordt de mogelijkheid aangeboden om met je bedrijf een business meeting te organiseren; een vergadering, productpresentatie of bestuursbijeenkomst? Jullie krijgen een speciaal gereserveerd gedeelte van onze strandtent om in alle rust zakelijk samen te komen. Materiaal als beamer, microfoon, flatscreen beeldscherm en flipover behoren tot het standaard inventaris van Indigo. Daarnaast werken wij samen met een gerenommeerd verhuurbedrijf; zij leveren wat jullie nodig hebben en zorgen dat alles werkt. Ontzorgen, noemen wij dat.

5. Themafeest.

Een bedrijfsfeest op het strand vráágt om een thema. Crazy summer, Bohemian Style, Pineapple Party, Colors & Flowers, alles kan. Dit is hét moment om die onopvallende collega uit de tent te lokken. Wij denken graag mee over de aankleding van jullie feest.

6. Event Planner.

Een beetje strandtent heeft tegenwoordig een event manager in dienst. Wij natuurlijk ook. Een groot voordeel voor jullie bedrijf want je krijgt, bij het reserveren van je bedrijfsfeest op het strand, er gewoon een gratis partyplanner bij. Zij denkt met jullie mee in mogelijkheden en zal er op de dag of avond zelf vaak ook zijn om jullie bedrijfsfeest tot een onvergetelijk succes te maken.

7. Exclusiviteit.

Wil je graag met jullie gezelschap optimale privacy? Dan is dit vrij gemakkelijk te realiseren op het strand. Beachclub Indigo biedt de mogelijkheid om onze strandtent exclusief af te huren tegen een omzetgarantie. Je betaalt dan geen huur maar wordt gevraagd voor een bepaald bedrag te eten & drinken om zo de omzet van de strandtent voor die dag te garanderen. Je eigen strandtent voor een dag. Wie wil dat nu niet?

8. Teambuilding.

Het strand blijkt een perfecte plek voor teambuilding. Beachclub Indigo werkt samen met een ervaren, enthousiast eventbureau wat tal van activiteiten aanbiedt; van sportief tot creatief. Alles is mogelijk. Veel bedrijven gingen je al voor met bijvoorbeeld Expeditie Robinson of een beachvolleybaltoernooi.

9. Bereikbaarheid.

Beachclub Indigo is uitermate goed bereikbaar; lopend, op de fiets, per openbaar vervoer en zelfs met de auto is het mogelijk om dicht bij het strand te komen. Parkeerplaats Het Zwarte Pad biedt plek aan 450 auto’s. En in tegenstelling tot parkeren langs de openbare weg in Scheveningen, kun je hier zo lang staan als je zelf wilt, tegen betaling uiteraard. But don’t drink and drive! De taxistandplaats is gelukkig ook op loopafstand van Beachclub Indigo.

10. Lovely Rainy Days.

Zelfs met een slecht weer scenario zit je goed bij een strandtent. Een knusse binnenruimte met openhaard, een professionele tent die het terras overdekt en jullie warm houdt, lekker muziekje aan, drankje erbij en staren naar de zee terwijl je de heerlijkste hapjes voorgeschoteld krijgt. Ondanks dat je binnen zit, heb je nog steeds het gevoel er helemaal uit te zijn. Everything is better at the beach. Even rain.

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch