3 x verschillende BBQ’s op het strand bij Beachclub Indigo

Beetje zon, beetje strand, beetje loungen met een drankje in je hand (dat rijmt, dus gebeurt het elke dag bij Indigo, HAH!). En daar hoort dan ook een diner bij – liefst een BBQ op het strand. Nou, dat kunnen we regelen – en je kunt bij ons zelfs kiezen uit verschillende soorten BBQ’s! Dan hebben we het niet alleen over samenstelling qua gerechten, maar ook over het soort gezelschap waarmee je je BBQ op het strand houdt. En hoe we elk BBQ-diner passend maken voor het soort gast of partij dat we ontvangen.

Van carnivoor tot veganist, iedereen kan volop meedoen met de BBQ op het strand – door ons ruime assortiment aan gerechten. We hebben hartstikke verse Noordzeevis met marinades, mooi, mals vlees (altijd met Beter Leven-keurmerk!) en vegetarische gerechten zoals spiesjes, plantaardige burgers en andere verrassingen uit onze keuken. Eén ding is zeker: altijd vers en met liefde bereid

BBQ en je verjaardag

Als je je verjaardag bij Indigo viert, kan dat op elke manier die je kunt bedenken. Van cocktailparty met een grote BBQ op het strand waarbij onze chefs het eten voor jullie grillen, tot knusse tafeltjes op ons terras (of ervoor) met tafelbarbecues. Van een bescheiden samenzijn met een paar vrienden of familie tot een groter gezelschap: we got you.

BBQ met je werk

Indigo heeft de eer om regelmatig de meest uiteenlopende bedrijven te mogen ontvangen. Of ja… hun teams dan. Van kleine ondernemingen uit dorpjes rondom Den Haag, tot grote fashionmerken uit Amsterdam of andere regio’s van het land: op een of andere manier weten ze Indigo altijd te vinden. En dat vinden we onwijs leuk! Door de verscheidenheid aan wensen, hebben we in de afgelopen jaren dan ook veel expertise opgebouwd met betrekking tot een passende sfeer creëren. Maar één ding hebben ze bijna allemaal gemeen: een BBQ op het strand is de populairste manier om met elkaar te dineren! Benieuwd? Mail info@beachclubindigo.nl voor de mogelijkheden – en download vooral onze brochure.

BBQ met je medestudenten

Zei iemand van je studentenvereniging laatst nog ‘bizarrrrr lekkere burgers’? Dan hadden ze ’t vast over ons (we doen dan ook niet aan valse bescheidenheid). Topbroodjes, dips, salades, Franse frietjes, burgers, steaks… een BBQ op het strand is dé manier om een bodem te leggen voor de rest van de avond (of om de schade van de middag te beperken, laten we eerlijk zijn). Ook voor studenten hebben we speciale aanbiedingen en mogelijkheden, dus mail of bel ons om te informeren naar studentenprijzen.

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Organiseer Beachclub Bedrijfsfeesten die Sprankelen als een Festival

Beleef een onvergetelijk bedrijfsfeest aan de kust van Nederland bij Beachclub Indigo, waar de zon, zee en het zand samenkomen om een magische ervaring te creëren die sprankelt als een festival. Beachclub Indigo is dé plek waar je een uniek strandfestival kunt...

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

De maatregelen rondom het coronavirus hebben ons allemaal in de greep, zeker nu we alleen nog een coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen kunnen organiseren. Maar hey, stilzitten doen we niet. Sterker nog, we hebben een checklist voor beginners die veilig teamuitje willen houden.

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

Je wil een bedrijfsuitje organiseren en je wil dat het mega wordt, dus hebben we een top 10 bedrijfsuitjes gemaakt. Dat hebben je team en jij wel verdiend namelijk, zeker na afgelopen jaar. Laten we bij Indigo nou een gigantische lijst van superleuke activiteiten hebben die we kunnen organiseren – daar hebben we uiteraard een lijst van gemaakt.

nl_NLDutch