3 X WAAROM EEN KLEINE TROUWLOCATIE JE BRUILOFT DES TE MOOIER MAAKT

Je wil je liefde verzegelen, maar je kunt (of wil) op de mooiste dag van je leven niet al te veel mensen uitnodigen. En hoe krijg je die unieke, intieme sfeer voor elkaar met een beperkt aantal gasten en op een kleine trouwlocatie? Hoe zorg je dat je kleine gezelschap een geweldige dag krijgt – en jullie al helemaal? Nou hey, laat dat toch even een van onze specialisaties zijn.

Het belangrijkste: wij ontzorgen 100%

Vanaf het begin der jaren van Indigo hebben wij de eer dat verliefde stellen hun bruiloft bij ons vieren. Met al die ervaring en een uiterst professioneel team zorgen we dat jullie niet alleen de hele dag worden ontzorgd (lees: wij regelen álles wat je nodig hebt én meer). We zijn er namelijk vanaf moment één voor je: jullie geven je wensen aan, wij zoeken de hoogste kwaliteit, de beste vorm, de mooiste details bij elkaar. Zo krijgt jullie trouwerij precies de sfeer die jullie wensen om een geslaagde dag neer te zetten op een kleine trouwlocatie. Met een gerust hart kun je de touwtjes uit handen geven: er wordt aan alles gedacht, zodat jullie alle aandacht voor elkaar en de gasten hebben.

Indigo: een kei in onverwachte situaties

Nog iets tofs van een kleine trouwlocatie: grote kans dat er zelfs veel meer mogelijkheden zijn. Vooral als er ad hoc dingen gebeuren die je niet voorzien hebt. Denk aan een gast die vergeten is een dieetwens door te geven. Dan hebben wij ons professionele en hoogst creatieve keukenteam klaarstaan dat in no-time zorgt dat de betreffende gast diep tevreden zit te smullen van het diner. Geloof ons: in al die jaren zijn er maar heel, heel weinig dingen die nog niet voorbijkwamen. Wat wil het toeval nou: we vinden werkelijk altijd voor alles een oplossing.

Kleine trouwlocatie en knusse sfeer

Een kleine trouwlocatie, een knusse sfeer en een beperkt aantal gasten: gooi het in de blender en je hebt de ultieme bruiloft te pakken als je het ons vraagt. Alleen… hoe creëer je dan toch die sfeer (die oh zo belangrijk is)? Nou, loop op een random dag bij ons naar binnen en je voelt ‘m direct hangen: Indigo is kleur, warmte en gezelligheid en voelt aan alsof je op vakantie bent – we krijgen het elke keer weer van onze gasten te horen. Dat is dus de basis waarmee je begint. Tel daar jouw trouwdecoratie of choice, de leukste mensen om je heen, een topteam aan bediening en fantastisch eten bij op en je hebt de dag van je dromen. Daar heb je geen mensenmassa’s voor nodig, dat fixen we gewoon met elkaar.

Dus hey, kleine trouwlocatie voor jullie bruiloft? We’ve got your back. Loop ook vooral gerust eens spontaan binnen of mail ons vrijblijvend met al je vragen op info@beachclubindigo.nl. Onze eventmanager Laura-Lee neemt dan persoonlijk contact met je op om te kijken wat er allemaal mogelijk is. Hoe dan ook: vier de liefde, in welke vorm en waar dan ook. We hebben nu al zin om jullie het huwelijksbootje in te mogen leiden!

Foto’s op het strand bij Indigo