5 grootste geheimen voor de mooiste trouwlocaties Scheveningen

Je bent op zoek naar de mooiste trouwlocaties Scheveningen – en als je in de lente of de zomer trouwt, wil je die natúúrlijk het liefst op het strand vinden. Begrijpen we als geen ander. Wat we óók heel goed weten, is hoe belangrijk de allermooiste dag van je leven voor je is, en hoe fijn het is als alles klopt. Hierbij dus de vijf grootste geheimen zodat jij de mooiste trouwlocaties kunt vinden.

We geven je inzicht in hoe je de juiste keuze maakt voor jouw trouwlocatie. Zo leggen we uit waarom het strand bij uitstek dé plek is om te trouwen en Indigo een sprookjesachtige tint geeft aan het geheel. Daarbij vertellen we je hoe we tot in de puntjes zorgen dat jouw bruiloft helemaal klopt, van begin tot eind.

  1. Hoe maak je de juiste keuze voor je trouwlocatie in Scheveningen?
  2. Het strand als perfecte plek om jullie liefde te verzegelen
  3. Het geheim van goede decoratie en muziek
  4. Van de mooiste bruidstaart tot je eigen trouwalbum
  5. Het geheim van een topkeuken voor je receptie en diner

Hoe maak je de juiste keuze voor je trouwlocatie in Scheveningen?

Zoals we al zeiden, Scheveningen heeft een héle hoop verschillende strandtenten met elk hun eigen vibe. Ons advies: loop over de boulevard, neem het Zwarte Pad mee (altijd een stuk rustiger en relaxter) en ga ook naar binnen bij strandtenten die je qua sfeer aantrekken. Beachclub Indigo herken je aan de gekleurde tafeltjes en stoeltjes, de lampionnen, onze houten buitenbar, bloemen en plantjes op tafels en hangend aan ons hek en twee grote vuurpalen. Kom eens een cocktail drinken om de sfeer te proeven! We zijn ervan overtuigd dat je weet dat strandtenten als trouwlocaties Scheveningen echt goed bij je past, wanneer je je er thuis voelt.

Het strand als perfecte plek om jullie liefde te verzegelen

Laten we wel wezen: de voornaamste reden om het strand als één van de beste trouwlocaties Scheveningen te kiezen, is simpelweg dat je op het strand bent. Aan het eind van de dag trek je je schoenen uit en dans je met je nieuwe levenspartner en alle gasten onder de sterrenhemel in het zand. Picture perfect, en dat is een understatement. Daarbij… bij Indigo schijnt altijd de zon. Echt waar. Als ‘ie buiten niet tevoorschijn komt (wat op een of andere manier bijna altijd wél zo is wanneer koppels in de echt verbonden worden bij ons), dan schijnt ‘ie binnen wel. Komt door ons mooie, gekleurde dak, waar het daglicht doorheen schijnt en alles een zonnige gloed geeft. Zo ben je verzekerd van een gouden gloed over je hele dag.

Het geheim van goede decoratie en muziek

Kijk, je trouwt maar één keer in je leven – en het is wel de bedoeling dat die ene dag precies in elkaar zit zoals jij het liefste wil. Zijn jullie he-le-maal weg van ananassen? Dan fixen we gewoon dat die overal te zien en te proeven zijn met een Pineapple thema. Meer zin in een goed feestje zoals ze die in de jaren zeventig vierden? Zorgen we ook voor, zélfs inclusief dj, als je wil. Kortom: geef jij bij je ideeën aan, denken wij met alle liefde met je mee hoe we je dag met zoveel mogelijk kleur, sfeer en gezelligheid kunnen invullen.

Wij hebben de leukste, creatiefste mensen om ons heen verzameld die jouw dag een unieke uitstraling geven. Geen enkele bruiloft ziet er bij Indigo hetzelfde uit, maar elke bruiloft bij Indigo is tot in de puntjes verzorgd en persoonlijk op jullie wensen afgestemd. Roep iets en wij regelen het voor je. Weet je nog niet zo goed wat je wil? Ook dan staan we klaar om jullie met kennis en kunde te adviseren en/of ideeën voor te leggen. Wat de muziek betreft: ook die moet helemaal kloppen. Zelfs als je geen speciale dj wil inhuren voor je bruiloft en Indigo wél als trouwlocatie Scheveningen kiest, zorgen wij dat de muziek helemaal past bij je feestje. Dat komt doordat we onze eigen professionele in-house dj’s hebben, die het hele jaar door op grote feesten draaien – niet voor niets. Ze weten alles van muziek en hebben elk hun eigen specialisatie.

Van de mooiste bruidstaart tot je eigen trouwalbum

Indigo als één van de mooiste trouwlocaties Scheveningen zorgt voor een dag die net zo sprookjesachtig is als jullie liefde en het leven dat jullie samen tegemoet gaan. Waarom? Eigenlijk is het vrij simpel: Wij. Regelen. Alles. Natuurlijk kies je zelf je gasten en de fotograaf uit, maar van vroeg tot laat zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld is, in de sfeer die jij wil. Een Pinterest-moodboard is er niets bij. Zelfs de taart is zo mooi dat je ‘m bijna niet wil aansnijden! En dan overdrijven we niet. Stel, je hebt geen idee waar je moet beginnen om een bruidstaart te regelen… hebben wij toch even de beste taartenbakker van Den Haag en omstreken in ons midden! Proeven? Kan ook. Hoef je daar in elk geval niet meer over na te denken.

Uiteraard wil je je mooiste dag ook vastleggen en alle gasten en de omgeving erin meenemen – wat is er mooier dan in je bruidsjurk of trouwpak in de duinen of bij de branding te worden gefotografeerd bij ondergaande zon? Lijkt wel een film, als we ’t zo omschrijven. Laten wij nou de beste trouwfotograaf in huis hebben die Beachclub Indigo als één van de leukste trouwlocaties Scheveningen (en dan ook nog op het strand) van binnen en van buiten kent. Zo weet je zeker dat je trouwfotoalbum tijdloos mooi wordt. Natuurlijk niet verplicht, maar wel een (heel goede) optie om te overwegen. Scheelt ook weer een hoop gedoe.

Het geheim van een topkeuken voor je receptie en diner

Zie je het al voor je? Mooi. Moeten je gasten alleen nog eten. Natuurlijk zorgen onze chefs voor een uitstekend smakend buffet als dat je voorkeur heeft, of ontwikkelen ze met alle liefde het perfecte driegangenmenu voor jou en je gasten. Maar hey, wat we ook hebben is misschien nog wel veel leuker: BBQ Specials! Denk aan een Fish BBQ, een Meat BBQ, Vega of Vegan voor de liefhebber is ook zéker mogelijk – of een combinatie van dit alles. Met elke voorkeur of allergie kan rekening worden gehouden. Zie je het voor je? Hoe dan ook, het doel is om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Dat doen we met liefde, vakkennis, oog voor detail, precisie en een professionele houding. Nieuwsgierig geworden naar wat we allemaal bieden?

Download onze brochure of neem contact op met Indigo’s Laura-Lee. Zij beantwoordt met alle liefde alle vragen die je hebt. Tot snel!

Foto’s op het strand bij Indigo