5 x waarom Indigo wint van alle trouwlocaties Scheveningen

Je hebt de liefde van je leven ontmoet, hij/zij zei ja (of jij natuurlijk) en dat wil je vieren. Of misschien ben jij de beste vriend/vriendin van de gelukkigen en als ceremoniemeester mee op zoek naar trouwlocaties Scheveningen om je beste vriend(in) te helpen met een goede keuze maken. Hoe dan ook, een trouwfeest op het strand is zeker mogelijk – en al helemaal bij Indigo.

Bij Indigo is alles mogelijk

Afgezien van dat het strand dé plek is waar je wil zijn in de lente en zomer, is Indigo als een van de trouwlocaties Scheveningen nét even wat anders. Waarom, vraag je? Nou, geloof het of niet… vaker dan eens gaat het dak er (letterlijk) af bij ons. Van DJ’s tijdens één van onze pleinfeestjes (kan ook gewoon privé voor jullie worden geregeld, hoor) tot cocktailworkshops en van actie en avontuur met Expeditie Robinson-achtige taferelen tot een barbecue of heelveelgangen-diner waar je je vingers bij aflikt. We draaien ons hand er niet voor om, niets is ons te gek en als het nog een beetje meer mag, doen we gráág een stapje extra. Kun je je voorstellen dat we nog véél meer in de aanbieding hebben om een volledig ingevulde, megaleuke dag samen te stellen?

Van BBQ tot meerdere-gangen-diners: let’s do it

Ons gezellige personeel zorgt voor een topsfeer zoals je die alleen bij trouwlocaties Scheveningen vindt en onze gespecialiseerde eventmanager Laura-Lee denkt graag met jullie mee over de invulling van de dag. Liever chique dineren dan een BBQ? No problemo! Een perfect afgestemd menu waarbij rekening wordt gehouden met iedereens eetwensen? Check. De mogelijkheid om je bruiloft in festival-sfeer te vieren met een giga barbecue, of juist een food-market, met vuurkorven terwijl er tientallen lichtjes boven je hoofd bungelen en je met elkaar de zon in de zee zit zakken? Het kan allemaal. Enne… wat voor taart wil je dan als dessert? Of gaan jullie toch liever voor schepijs van ons IJsmeisje? Ook best origineel…

Het typische Indigo-vakantiegevoel wil je meemaken

Hoe dan ook is een vrijgezellenfeest bij Indigo niet alleen top geregeld, je krijgt er een gratis vakantie-op-Ibiza-of-een-ander-heerlijk-eiland gevoel bij. Misschien komt het door de verse bloemen die we zelf schikken en in vazen over het terras verdelen, misschien komt het door de kleurrijke stoelen, tafels, planten, bar, kopjes, schotels, noem maar op… Eén ding is zeker: jullie krijgen een onvergetelijke dag op een van de leukste trouwlocaties Scheveningen. En dat is onbetaalbaar. 

Indigo neemt alle zorgen uit handen

De locatie, je outfit, het eten, de taart, rekening houden met weersomstandigheden, een lijst maken van de mensen die je er het liefste bij wil hebben, een fotograaf, een videograaf, alle vragen van iedereen beantwoorden… ja, je snapt ‘m: het geregel gaat beginnen… en daarmee (hoe leuk een trouwlocatie Scheveningen voor je bruiloft ook is) stress! Wij weten één ding zeker: trouwen op het strand bij Beachclub Indigo zorgt voor een dag die net zo sprookjesachtig is als jullie liefde en het leven dat jullie samen tegemoet gaan. Waarom? Eigenlijk is het vrij simpel: Wij. Regelen. Alles. Natuurlijk kies je zelf je gasten en de fotograaf uit, maar van vroeg tot laat zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld is, in de sfeer die jij wil. Een Pinterest-moodboard is er niets bij. Zelfs de taart is zo mooi dat je ‘m bijna niet wil aansnijden! Trouwen op het strand bij Indigo is een zorgeloze dag waarop je alles krijgt wat je hartje begeert.

Je staat midden de natuur, het voordeel van trouwlocaties Scheveningen

Geen saaie zaal, geen sfeerloze receptie en al helemaal niet zelf hoeven opruimen: als je met je gasten op het strand staat te borrelen, activiteiten (al dan niet in teamverband) doet en met je blote voeten in het zand en met de zon op je gezicht een paar uur middenin de natuur doorbrengt, voelt iedereen zich helemaal relaxed en ontspannen. En daarbij… als jij en je gasten een zwembroek of badpak meenemen, kun je zelfs een duik in zee nemen met elkaar  – en dat met je geliefden!

Al met al weet je dat van alle trouwlocaties Scheveningen onze strandtent wel echt een van de tofste is. Mede door alle mogelijkheden en onze superfijne, relaxte en vrije sfeer terwijl we een topteam aan professionals hebben die de hele dag soepel laten verlopen. Zin om een keertje langs te komen? Onze deuren staan voor je open, dus kom vooral spontaan aanwaaien of maak een afspraak met Laura-Lee door te mailen naar info@beachclubindigo.nl. Let the summer of love begin!

Foto’s op het strand bij Indigo