BBQ op het strand: 5 perfecte activiteiten om te combineren

Jawel, jij droomt nu al van een BBQ op het strand van Scheveningen. En die zijn er in overvloed, maar er is er niet één die zó goed en gevarieerd is als die van Indigo.

Bij Beachclub Indigo willen we altijd alles op alles zetten dat iedereen zich welkom voelt. Dat geldt niet alleen voor onze heerlijke dagjes strandhangen en onze feesten, we willen dit ook uitstralen op onze menukaart. Van carnivoor tot vegan: iedereen kan bij ons terecht. Onze chefs hebben onwijs veel kennis en blijven constant doorleren, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat ook veganisten een riant aanbod kunnen verwachten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons! Andere dieetwensen voor een BBQ op het strand? Geen probleem, wij zorgen dat je helemaal tevreden en met een goedgevulde maag weer naar huis gaat.

Daarbij hebben we ook nog eens een hoop superleuke activiteiten die je kunt combineren met je BBQ op het strand. Zo maakt het je verjaardag een stuk gezelliger. Ook een bedrijfsuitje fleurt er flink van op. En wat dacht je van een barbecue na een van onze onwijs leuke strandactiviteiten met een hele hoop actie? Of… een barbecue in combinatie met een cocktailworkshop. Tot slot

Strand, verjaardag en fantastisch eten

Zie je het al voor je? Mooi. Moeten je gasten alleen nog eten. Natuurlijk zorgen onze chefs voor een uitstekend smakend buffet als dat je voorkeur heeft, of ontwikkelen ze met alle liefde het perfecte driegangenmenu voor jou en je gasten. Maar hey, wat we ook hebben is misschien nog wel veel leuker: BBQ Specials!


Denk aan een Fish BBQ, een Meat BBQ, Vega of Vegan voor de liefhebber is ook zéker mogelijk – of een combinatie van dit alles. Met elke voorkeur of allergie kan rekening worden gehouden. Zie je het voor je? Jij en je vrienden aan de tropische cocktails (of speciaalbier, alles kan worden geregeld), onze chefs voor jullie aan de slag op het strand, het diner dat wordt bereid op tonnen… Zeer Instagram-waardig, overigens ?.

BBQ op het strand en een bedrijfsuitje

Bedrijfsfeesten zijn sowieso hartstikke gezellig, waar je ze ook houdt. Maar wanneer je je bedrijfsfeest op het strand bij Indigo houdt, weet je dat je collega’s en teamgenoten een ervaring meekrijgen waar een jaar later nog over gesproken wordt. Met elkaar de deur uit en in een informele setting je collega’s beter leren kennen, terwijl de barbecue al aan staat en er vrolijke muziek uit de speakers klinkt… het lijkt wel een dag vrij (alleen word je gewoon doorbetaald, dubbel plezier).

Na actie… wordt er gegeten

Een toffe dag met je vrienden, en dan zo eentje waarop jullie toffe dingen ondernemen en ook nog eens afsluiten met een BBQ op het strand. Check: als je met je maten op het strand zit te borrelen, activiteiten doet en met je blote voeten in het zand en met de zon op je gezicht een paar uur middenin de natuur doorbrengt, leer je ze op een heel andere manier kennen. Beetje actie nodig? Oh yes, Expeditie Indigo zorgt niet alleen dat je je vrienden nog beter leert kennen, maar ook voor avontuur.


Zelf vuur maken, boogschieten, noem maar op. Iets minder behoefte aan competitie, maar wel in voor een activiteit met je vrienden? Kom SUPPEN, maak een boottocht… er is echt voor elke wens een oplossing om te zorgen dat jullie een superleuke dag krijgen, zelfs in deze tijden.

Cocktails en foooood

We schénken niet alleen de allerbeste cocktails, we kunnen je ook leren hóe je dat doet door een cocktailworkshop te geven. Dit kan met je vrienden, familie, tijdens je verjaardag en zelfs tijdens een bedrijfsuitje. Voor de liefhebbers hebben we overigens ook Virgin Cocktail mogelijkheden, dus voor ieder wat wils.
Als je ’t ons vraagt is dit de manier om je BBQ op het strand next level te maken. De vraag is alleen wat nou handiger is… eerst zorgen dat je een goede maaltijd binnen hebt en daarna aan de goedgevulde glazen met likeur en andere dranken, of andersom…

Een duik in zee maakt hongerig

Het moet gezegd worden, want daar zijn we nou eenmaal een strandtent voor: als je bij Indigo bent, is een duikje nemen een must. Ja, ook als het wat minder warm is. Want hey, jij voelt je weer helemaal fris en wij zorgen in de tussentijd dat de BBQ aan gaat. Niet mis, toch? Overigens maakt zwemmen hartstikke hongerig en hebben we zo het idee dat opwarmen bij de BBQ met een vuurkorf en wat dekens heel dicht bij wat men ‘het paradijs’ noemt komt.

Kortom: wil jij een BBQ op het strand, dan kan dat bij Beachclub Indigo op allerlei verschillende manieren. Benieuwd naar nog meer mogelijkheden? Download onze brochure, bel ons even op of mail naar info@beachclubindigo.nl. Hoe dan ook: dit wordt gezellig!

Foto’s op het strand bij Indigo