BBQ op het strand: Beachclub Indigo is 3 x je keuze!

Avondje relaxen, barbecue erbij, voeten in het zand: of je nou met je lief, vriendengroep of bedrijf een BBQ op het strand wil doen, bij Indigo is het sowieso een topavond.

Beste keuken van Scheveningen strand

Indigo heeft de beste keuken van Scheveningen, ook als het om je BBQ op het strand gaat. Onze chefs werkten voor ze bij ons terechtkwamen bij sterrenrestaurants – en dat proef je. Er worden alleen vlees, vis en vega(n) gerechten van de beste kwaliteit uitgekozen. Daarbij staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Onze kaart is supergevarieerd – en dat is niet zomaar, want onze chefs willen (terecht) graag TROTS zijn op wat ze koken, bakken, grillen en smoken. En ja, ook al ben jij zelf degene die het vlees grilt (als je daarvoor kiest, onze koks doen het ook heel graag voor je), de marinades, sauzen, het brood, de salades en frietjes worden allemaal hartstikke liefdevol voor jullie bereid. En dat proef je.

Exclusieve drankjes voor de perfecte BBQ op het strand

Wist je dat… Indigo een exclusieve Coronatap heeft? Juist ja, je lievelingsbier recht uit het fust, vers en ijskoud in je Coronaglas. Hoeveel beter kan je BBQ worden? Voor de wijnliefhebbers hebben we een mooie selectie aan (duurzame) wijnen gemaakt, waar elke druifkenner gelukkig van wordt. En dan hebben we nog onze cocktaillijst met zowel alcoholhoudende als -vrije cocktails… en uiteraard liters en liters limonade in allerlei smaken. Of dit alles is? Zeker niet, gewoon een voorproefje. Kortom: we hebben alles wat je BBQ op het strand helemaal compleet maakt. Cheers!

Lichtjes, vuurtjes, kleurtjes

Indigo geeft een BBQ op het strand een echte vakantiesfeer door haar kleurrijke in- en exterieur, vergezeld door lichtjes, (olie)lampionnen, vuurpalen en vuurkorven. Ons terras staat vol met gezellige, ouderwetse banken met verschillende stoffen, we hebben een hele kist vol fleecekleedjes voor iedereen die het in de avond wat frisjes vindt en de muziek kiezen we uit bij de sfeer van de ochtend, dag en avond. Oh enne… heb je ooit zulk leuk personeel bij elkaar gezien? Wij wel, bij Indigo.

Zin in een BBQ op het strand bij Indigo, na het lezen van al dit moois? Bel of mail ons om te reserveren of meer informatie aan te vragen. We hebben namelijk tal van (partij)mogelijkheden die onze eventmanager Laura-Lee graag met je bespreekt! Gewoon zin om met je partner, vrienden en/of familie aan te schuiven? Kom lekker langs, we staan met open armen op je te wachten.

Foto’s op het strand bij Indigo