bbq op het strand

bbq op het strand bij indigo

Het strand en barbecueën zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een BBQ op het strand is de perfecte manier om als groot gezelschap samen te eten. Heel zomers, gezellig en sfeerverhogend. Aan ieders smaak en wensen hebben wij gedacht; een vers visje, een mooi stuk vlees of funky veggie food. Al onze BBQ’s zijn tot in de puntjes verzorgd met een smaakvol aangekleed buffet. Je kunt je feestelijke gelegenheid beginnen of afsluiten met een barbecue, wat voor jullie het beste werkt.

Grill-It-Yourself-BBQ

Voor gezelschappen van minder dan 25 personen bieden wij de Grill-It-Yourself-Barbecue aan. Van ons krijg je al het lekkers maar jullie mogen zelf op kleine tafelbarbecues jullie overheerlijke vlees, vis en groenten bereiden. Heel leuk om samen lekker bezig te zijn.

Stel jouw event samen met laura

‘Easy like 1-2-3’.. In een paar simpele stappen stel je met mij jouw BBQ samen. Ik na ontvangst van jouw info persoonlijk contact met je op. 

Stap 1 van 4
Stap 1 van 4

Foto’s van barbecues op het strand bij Indigo

Foto’s van barbecues op het strand bij Indigo

Drinks

Natuurlijk hoort bij een stukje gegrild eten een heerlijk koud drankje. Wat dacht je van jullie bbq beginnen met een cocktail uit een verse kokosnoot of een bruisend glas prosecco? Afhankelijk van het soort gezelschap dat jullie zijn, zullen wij jullie adviseren over de drank opties zoals open bar, drinken op nacalculatie of een combinatie van beiden. De heerlijkste koude biertjes en wijntjes serveren we sowieso bij Indigo.

Blogs over barbecues op het strand

Beachclub Indigo: het leukste restaurant Scheveningen strand

Beachclub Indigo: het leukste restaurant Scheveningen strand

Vergeet die schnitzel met slappe friet en een glas lauwe cola ernaast. Wij gaan voor de real deal: een menukaart van hoog niveau – het hele strandseizoen lang. En naast die menukaart maken we ook nog eens regelmatig uitstapjes naar andere landen of veranderen we ons restaurant Scheveningen strand in een waar BBQ-paradijs. Waar we het over hebben?

Welkom op het Zwarte Pad: strandtenten, feestjes en de mooiste zomerdagen

Welkom op het Zwarte Pad: strandtenten, feestjes en de mooiste zomerdagen

Ah… het Zwarte Pad, strandtenten, de pier… ja, dat is ons mooie Scheveningen – in de volksmond ook wel Scheef genoemd. Acht maanden per jaar vind je aan de boulevard en nog verder rijen strandtenten. Nou zijn we hartstikke trots op onze toeristische trekpleister, maar zeker de locals hebben niet altijd zin in rumoer.

Strandpaviljoen Scheveningen: Indigo als best bewaarde geheim

Strandpaviljoen Scheveningen: Indigo als best bewaarde geheim

Als er één strandpaviljoen Scheveningen is die in geen enkel opzicht op een andere lijkt, is het Indigo wel. En voor je denkt: jaja, dat zeggen al die strandtenten over zichzelf: hear us out. Zoals elke strandtent een eigen identiteit heeft – en al helemaal op het...

nl_NLDutch