Ga naar de inhoud

Beachclub Indigo: het leukste restaurant Scheveningen strand

Vergeet die schnitzel met slappe friet en een glas lauwe cola ernaast. Wij gaan voor de real deal: een menukaart van hoog niveau – het hele strandseizoen lang. En naast die menukaart maken we ook nog eens regelmatig uitstapjes naar andere landen of veranderen we ons restaurant Scheveningen strand in een waar BBQ-paradijs. Waar we het over hebben? Over onze te gekke keuken. En dat begint al bij…

…elke dag is een verrassing

Tsja… bij Beachclub Indigo’s restaurant Scheveningen strand weet je nooit wat je krijgt op een dag. Misschien beland je wel ineens in een openluchtbioscoop, of een pleinfeestje, of verandert onze normale bar ineens in een Bloody Mary Bar, of wordt er ineens een jeu-de-boule-baan voor je neus aangelegd… het kan allemaal. Want ja, je bent bij Indigo. Dat geldt dus ook voor onze keuken. Op warme dagen kan ons team zomaar besluiten om op grote tonnen in het zand te gaan barbecueën. Of wordt er in no-time een volledig Indisch buffet opgebouwd met smaken waar je geen genoeg van krijgt.

…meer opties dan een ‘gewone BBQ’

Weet je wat zo leuk is? Beachclub Indigo is niet alleen het beste restaurant Scheveningen strand door de menukaart zelf. Afgezien van de reguliere dis, bieden we verschillende manieren van BBQ’en. Zo hebben we kleine tafel-BBQ’s waarbij je je eigen eten kan grillen (onze chefs zorgen voor alle zelfgemaakte sauzen die je BBQ compleet maken), maar we hebben ook grotere BBQ’s. Je weet wel, voor als je heel veel vrienden of collega’s hebt die je allemaal wil laten meegenieten.

…onze eigen smoker

Daarbij hebben we een eigen smoker. Je wil niet weten hoe jouw burger of vis smaakt als je ‘m hierin gaart… Ook mogelijk: een BBQ-buffet, een Street Food World Market…

…Indigo’s kleurrijke decor

Goed eten in een leuk restaurant is echt een ervaring. En dan is de uitstraling van wat we het leukste restaurant Scheveningen noemen natuurlijk wel zo belangrijk. Onze uitstraling is vooral heel erg kleurrijk, gezellig en daardoor sfeervol. Wij doen niet aan stylisten, wij zijn vanaf dag één op zoek gegaan naar de schattigste houten stoeltjes in allerlei kleuren, weten hoe belangrijk kaarsen en een mooie belichting is. Onze buitenbar ziet eruit als een houten hutje met klapramen en zelfs de wasbak bij het toilet is beschilderd door een lokale kunstenaar. In elk hoekje van Indigo vind je wel iets met een verhaal. Een van de redenen dat het zo knus is bij ons.

…het leukste team

Yup. Da’s echt waar. En nou weten we wel dat elk restaurant Scheveningen strand dat waarschijnlijk over haar eigen team zegt, maar wij weten dat het echt zo is. Bij ons werken alleen maar mensen met een zonnige persoonlijkheid die plezier hebben in het werk en het leven. Ons team is werkelijk één grote vriendengroep – en dat vóel je als je bij ons op het terras zit. Zijn we hartstikke trots op, want we weten heel goed dat dat iets bijzonders is.

…onze sterwaardige chefs

Wij hebben elk jaar een vast team dat de sterren van de hemel kookt. De passie voor goed eten is zelfs zo groot dat onze menukaart zelfs in één seizoen kan veranderen – dan kan het namelijk tóch nog beter (volgens chefkok Chris, bijvoorbeeld). Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen blij wordt van ons menu, dus hebben we genoeg vega en vegan opties die echt niet onderdoen voor de vleesvariant. Sterker nog, er zijn zelfs rasechte carnivoren die geen genoeg kunnen krijgen van onze vegan burgers! En ja, de liefde die onze keuken in het eten stopt, proef je gewoon. En dat straalt gewoon van ons terras, dat snap je wel.

Kortom: kom je een keer een dagje naar Den Haag en ben je heel benieuwd naar het leukste restaurant Scheveningen? Kom een keer naar Indigo, je zult zien dat alles wat we zeggen waar is – en meer.