Beachclub Indigo: hét restaurant op Scheveningen strand

Sinds de opening van Indigo, nu bijna tien jaar geleden, heeft ons restaurant op Scheveningen strand zich ontwikkeld tot een van de meest geliefde keukens van de stad. Daar zijn we trots op. Onze chefs bedenken elk seizoen weer een fantastische, originele kaart met fusiongerechten waarin smaak en kwaliteit samenkomen. Of we voorbeelden hebben? Jazeker, als volgt:

De hele dag door ontbijt en lunch voor de uitslapers

Als je het hebt over een dagje Indigo, heb je het vooral over ultiem relaxen. Daar hoort uitslapen bij, dus speciaal voor de sleepyheads onder ons serveren we de hele dag door ontbijt en lunch. Dat betekent dat je tot 17:00 uur superjuicy warm banana bread, een smoothie bowl, lunchburgers en meer katervoedsel (we see you…) kunt bestellen. Draai je dus gerust nog maar een keer om, want in de zomer is er gewoon ‘breakfast for lunch’ voor jullie allemaal.

Bijzondere borrelplankjes & booze

Een van de redenen dat onze keuken zo populair is, is dat we zoveel mogelijk vers en in-house maken. Ja, zelfs de borrelplankjes. Van gemarineerde, spicy chorizo tot handgerolde crunchy chicken pops – we hebben het. Cocktailtje erbij en je vrije namiddag verandert voor je ’t weet in een hele avond borrelen in ons restaurant op Scheveningen strand met je vrienden.

Reis rond de wereld in één avond

Van authentieke Gumbo Louisiana (recept is geheim van onze chef) tot Tex Mex Chicken en van heerlijk malse flank steak met salsa verde tot zeebaars uit onze eigen Noordzee: je vindt het bij ons. Daarbij hebben we ook een riante keuze uit vegetarische en veganistische gerechten, want als je bij Indigo’s restaurant op Scheveningen strand dineert, willen we graag dat iedereen zich welkom voelt.

Special food, special price

Afgezien van onze vaste menukaart, verzinnen onze chefs regelmatig speciale gerechten voor speciale prijzen. Van vis van de dag (altijd uit de Noordzee) tot Saté Nights en van Tropical Barbecues tot meergangendiners. Als je onze socials in de gaten houdt, ben je altijd op de hoogte van onze spontane avonden en mini-kitchen-on-the-beach-pop-ups waarbij we met ons restaurant op Scheveningen strand staan.

Groter gezelschap, verjaardagen, andere vieringen? We got you!

Wil je graag een zakelijk of persoonlijk etentje houden met een groep mensen? Afgezien van onze menukaart hebben we hartstikke veel keuze: van speciaal samengestelde menu’s tot tafelbarbecues en onze Street Food World Market (ergo: je eigen mini foodtruckfestival) – check alle mogelijkheden bij onze eventmanager Laura-Lee.

Tot snel!

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Expeditie Robinson, Scheveningen, Indigo… dit is Expeditie Indigo!

Expeditie Robinson, Scheveningen, Indigo… dit is Expeditie Indigo!

Expeditie Robinson, Scheveningen, Indigo… tsja, dat is net even anders dan een vrijmibo of ‘casual Friday’ op je werk. Midden in de natuur, achter de duinen en vlak bij het water kan je je hart ophalen en echt even tot rust komen. Met het lekkerste eten en de ontspanning die je automatisch voelt omdat je kunt uitwaaien in een omgeving waarin jij en je collega’s normaal gesproken niet samenkomen.

Strandpaviljoen Scheveningen: Indigo als best bewaarde geheim

Strandpaviljoen Scheveningen: Indigo als best bewaarde geheim

Als er één strandpaviljoen Scheveningen is die in geen enkel opzicht op een andere lijkt, is het Indigo wel. En voor je denkt: jaja, dat zeggen al die strandtenten over zichzelf: hear us out. Zoals elke strandtent een eigen identiteit heeft – en al helemaal op het...

Trouwen op het strand: 5 tips voor je droombruiloft

Trouwen op het strand: 5 tips voor je droombruiloft

Jullie willen trouwen op het strand. Begrijpen we als geen ander, want zelf zijn we er ook niet weg te slaan. Wat we óók heel goed weten, is hoe belangrijk de allermooiste dag van je leven voor je is, en hoe fantastisch het is als alles klopt – kunnen jullie je concentreren op familie en vrienden.