Ga naar de inhoud

Beachclub Indigo in Scheveningen

Wij zijn Beachclub Indigo, de unieke strandtent waar individualiteit en originaliteit samenkomen. Onze aanpak is vrijgeestig en ongedwongen, wat ons de ideale plek maakt om te zijn wie je bent, omarmd door een kalmerende zeebries.

Onze filosofie

Wij geloven in authenticiteit en vrijheid. Bij ons staat de ervaring centraal; het is niet alleen een dag aan het strand, maar een viering van leven en plezier. Onze sfeer is losjes en uitnodigend, zodat iedereen zich thuis voelt bij ons.

Van zonaanbidders tot events

Wij zijn de perfecte bestemming voor zowel zonaanbidders als events. Onze kalender staat bol van de feesten en evenementen, elk met onze unieke twist. Deze momenten creƫren wij om onvergetelijk te zijn, steeds weer opnieuw.

vrijgezellenfeest strand
Indigo trouwlocaties Scheveningen

Culinaire Avonturen

Bij ons is eten een avontuur. Onze menukaart pronkt met gerechten die zowel verrassen als verwennen. Van een zonnig ontbijt tot een sfeervol diner, elk gerecht is een reflectie van onze passie voor smaak en kwaliteit, met ingrediƫnten die zorgvuldig en lokaal zijn geselecteerd.

Beleef Onze Wereld

Beachclub Indigo is meer dan een plek; het is een beleving. Wij nodigen je uit om zelf de unieke charme van Indigo te ervaren. Ontspan in onze relaxte ambiance, proef onze culinaire creaties en dompel je onder in onze feestelijke evenementen. Bij Beachclub Indigo staat de deur altijd open om jezelf te zijn en te genieten van het beste dat het strandleven te bieden heeft.