Beachclub Indigo’s top 10 bedrijfsuitjes voor beginners

Wat is er leuker dan een bedrijfsuitje op het strand? We zetten de feiten in een top 10 bedrijfsuitjes voor beginners op een rij, want we hebben een héle hoop keuzes. En waar begin je? Hoe pak je ’t aan met eten en wat is dan het leukst? Wat is Expeditie Indigo precies? Of andere activiteiten? Heb je gedacht aan verschillende weersomstandigheden? Hoe hou je voldoende afstand en kun je toch bonden? En wat als je in alle gezelligheid ook de ruimte nodig hebt voor een belangrijke presentatie of vergadering? We zetten het hieronder voor je op een rij.

  1. Waar begin je?
  2. Hoe zorg je voor een gezellig diner?
  3. De weersomstandigheden op het strand
  4. Zorg voor een onwijs leuke activiteit
  5. Hoe hou je voldoende afstand en kun je toch bonden?
  6. Ruimte voor een presentatie of vergadering
  7. Download ons e-book!
  8. Wat te doen als je het écht niet weet
  9. Denk aan parkeren en/of ov
  10. Onwijs veel mogelijkheden!

Waar begin je?

Als je op zoek bent naar dé top 10 bedrijfsuitjes op het strand, ben je bij Beachclub Indigo aan het juiste adres. Niet alleen omdat we zoveel mogelijkheden hebben, maar ook omdat het onze specialisatie is. Van de inmiddels acht jaar dat we op het Zwarte Pad staan, hebben we ons in al die jaren steeds meer gespecialiseerd in bijzondere bedrijfsuitjes. We weten dus ook heel goed waar het mis kan gaan. Allereerst is het goed om persoonlijk contact op te nemen met de locatie. Je kunt ons een e-mail sturen, onze brochure bestellen waarin alle mogelijkheden duidelijk staan opgeschreven of een voicemail achterlaten waarin je je vraag stelt. Onze eventmanager Laura-Lee neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om verder te praten.

Hoe zorg je voor een gezellig diner?

Een bedrijfsuitje kan, maar hoeft niet, met ontbijt, lunch en/of diner. Of je nu een zevengangemenu in gedachten hebt of met z’n allen wil BBQ’en, we zorgen dat alles er is en houden ook rekening met eventuele allergieën. Onze chefs hebben alle kennis in huis om in jullie wensen te voorzien. Van knapperige frietjes tot speciale vlees- en visgerechten (hebben we het al over onze eigen smoker gehad? Precies… ?)

De weersomstandigheden op het strand

Ja, je kiest voor Scheveningen, dus je weet nooit of de zon schijnt als nooit te voren, of dat je in een hoosbui belandt. Eerlijk is eerlijk. Zeker als je ver van tevoren plant, kan het weer alle kanten op gaan. Aangezien wij dat weten als geen ander, hebben we Indigo zo ingericht dat het dak erop én eraf kan. Ook hebben we speciale doorzichtige puien en wanden laten bouwen zodat activiteiten gewoon kunnen doorgaan terwijl je droog blijft, maar hou je wel dat mooie uitzicht op zee. Luxe!

Zorg voor een onwijs leuke activiteit

We hadden het er al even over in de intro, maar afgezien van activiteiten zoals yoga, spelletjes of disco bingo (kan echt allemaal geregeld worden, dit is nog maar een greep uit het assortiment), hebben we in het bijzonder Expeditie Indigo. Met je team ga je het strand op om vuur te maken, knopen te leggen, avontuurlijke estafettes (ja, het kan echt) te doen, noem maar op. Alles heeft een spelelement én alles is gericht op teambuilding. Sowieso zal je team deze survivalmiddag nooit meer vergeten.

Hoe hou je voldoende afstand en kun je toch bonden?

Gezelligheid zien we als mens vaak als in een knusse sfeer met elkaar zijn, wel iets wat je wil meenemen in je top 10 bedrijfsuitjes. En dan het liefst niet op anderhalve meter afstand. Alleen kan dat nou eenmaal niet in deze tijd, want veiligheid gaat voor alles. Daarom hebben we onze bijzondere teambuilding activiteiten zo aangepast dat afstand houden geen probleem is. Ons terras en onze woonkamer hebben we daarbij ook nog eens extra gezellig gemaakt (denk lampionnen, mooie bloemboeketten en lampjes) zodat de sfeer altijd voelbaar is – al sta je in je eentje middenin de zaal. Echt hoor, kom maar eens binnenlopen. Voel je je gelijk thuis.

Ruimte voor een presentatie of vergadering

Nog iets wat niet vergeten mag worden in je top 10 bedrijfsuitjes voor beginners. Ons creatieve, professionele team denkt graag mee naar wat het beste bij jullie dag past en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Ja, ook als er tijd gewenst is voor stilte, zodat er (zo nodig besloten) kan worden vergaderd, een presentatie kan worden gegeven of het tijd is voor de jaarlijkse speech. Een bedrijfsfeest op het strand betekent bij Indigo niet dat er alleen gefeest moet of kan worden. Er is altijd ruimte voor stilte wanneer er speeches worden gehouden en zelfs wanneer er een serieuze, besloten vergadering plaatsvindt, zorgen wij er op professionele wijze voor dat de ruimte wordt afgeschermd. Zo kun je alle belangrijke zaken bespreken zonder gestoord te worden. Snacks en drankjes op tafel nodig? Geen probleem. Beamer met geluid voor een presentatie gewenst? Ook dat kan.

Download ons e-book!

Wat ook zeker niet mag ontbreken in je top 10 bedrijfsuitjes voor beginners: een get-together op het strand van Scheveningen organiseren kan best een hoop werk zijn. We hebben niet voor niets een e-book geschreven over hoe je je evenement het beste laat plaatsvinden. Geen tijd om te lezen? We nemen je graag alle zorgen uit handen – maar wel à la Indigo.

Wat te doen als je het écht niet weet

Een bedrijfsfeestje bij ons is er geen zoals je die gewend bent. Of je nou een kleiner budget hebt of voor een speciale gelegenheid wat meer uit de kas kan halen: we pakken uit, en goed ook. Onze chef-de-cuisines maken elke dag alles vers voor je klaar, van buffet tot BBQ tot driegangenmenu: keuze genoeg! Ook aan dieetwensen wordt gedacht. Je kunt een drankarrangement afnemen zoals jij denkt dat het beste bij jullie feest past (zelfs een professionele cocktailbar is mogelijk) en als de voetjes van de vloer mogen, kun je kiezen tussen de beste bands of tofste dj’s. We denken graag met je mee en zetten daarbij met alle liefde ons netwerk in.

Denk aan parkeren en/of ov

Ook altijd goed om mee te nemen in je briefing (en dus in je top 10 bedrijfsuitjes voor beginners) is een uitleg hoe je team het beste op locatie komt. Hebben wij die toch mooi al even voor je uitgeschreven:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan ‘Zwarte Pad 65’ in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Onwijs veel mogelijkheden!

Geen zin om zelf na te denken, maar wil je gewoon iets gaafs neerzetten? Ook dat kan. Geef onze eventmanager Laura-Lee een paar steekwoorden en zij zorgt samen met het hele Indigo-team dat de hele avond op z’n pootjes terechtkomt.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op via info@beachclubindigo.nl – we beantwoorden met alle liefde alle vragen die je hebt. Wie weet tot snel, maken we er een (Corona-verantwoord) feestje van met z’n allen!

Foto’s op het strand bij Indigo