Beachclubs Scheveningen: 5 x waarom Indigo de gezelligste is

Nu is het nog winter, maar we hebben nog een maand of twee voor de opbouw van de beachclubs Scheveningen weer mag beginnen. Het bijzondere van dit jaar (even alle ellende daargelaten) is dat we deze winter toestemming kregen van de gemeente om met ons hoofdgebouw te blijven staan. Wat dat betekent? Dat we véél sneller open kunnen dan alle voorgaande jaren! En da’s mooi, want dan kun jij nog vaker langskomen. Waarom je dat zou willen? Ja kijk, dát gaan we je hieronder eventjes haarfijn uitleggen.

Van alle beachclubs Scheveningen is Indigo de gezelligste, dat kunnen we met zekerheid stellen. De redenen hiervoor zetten we voor je op een rij. Zo vertellen we je over hoe we die gezellige sfeer voor een groot deel teweegbrengen met onze kleurrijke uitstraling. Dan hebben we nog het leukste team dat je kunt bedenken – en dat merk je gelijk als je bij ons op het terras komt zitten. Daarbij vertellen we je iets over onze feesten en hoe wij vinden dat je de leukste evenementen krijgt. Tot slot het bindende element van alles: het eten. Gaan we.

1. Indigo’s megakleurrijke terras

Uitstraling is belangrijk, maar dan moet het wel authentiek zijn, anders val je door de mand. Onze uitstraling is vooral heel erg kleurrijk, gezellig, sfeervol. Wij doen niet aan stylisten, wij zijn vanaf dag één op zoek gegaan naar de schattigste houten stoeltjes in allerlei kleuren, weten hoe belangrijk kaarsen en een mooie belichting is. Onze buitenbar ziet eruit als een houten hutje met klapramen en zelfs de wasbak bij het toilet is beschilderd door een lokale kunstenaar. In elk hoekje van Indigo vind je wel iets met een verhaal. Daarom weten we gewoon dat we van alle beachclubs Scheveningen gewoon de allergezelligste uitstraling hebben.

2. Indigo heeft het leukste team van alle beachclubs Scheveningen

Yup. Da’s echt waar. En nou weten we wel dat elke strandtent dat waarschijnlijk over hun eigen team zegt, maar wij weten dat het echt zo is. Bij ons werken alleen maar mensen met een zonnige persoonlijkheid die plezier hebben in het werk en het leven. Ons team is werkelijk één grote vriendengroep – en dat vóel je als je bij ons op het terras zit. Zijn we hartstikke trots op, want we weten heel goed dat dat iets bijzonders is.

3. De legendarische Indigo-feesten

Beachclub Indigo is heel goed in feestjes bouwen. Misschien wel de beste van alle beachclubs Scheveningen. Al sinds het prille begin weten nachtvlinders, paradijsvogels en doorgewinterde clubbers ons in grote getale te vinden. Wij vieren namelijk feestjes in allerlei soorten en maten! Indigo’s muziek onderscheidt zich op het Haagse strand door een gevarieerd programma neer te zetten. Van top DJ’s tot live muziekavonden met supergoede bands, bij ons passeert alles de revue. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat het erg gezellig is en iedereen zich welkom voelt. Verwacht bij Indigo dus veel gekkigheid, oude hitjes, goede dance, leuke, originele aankleding/thema’s en af en toe een fout nummertje.

4. Teamuitje of bedrijfsevenement? Bij ons is echt álles mogelijk

Ok, een teamuitje of bedrijfsevenement kan best heel saai klinken, toch? Wat nou als we je vertellen dat je je eigen mini-festival kan organiseren? Of ja, dat doen wij dan voor je. Met foodstands, bands, artiesten… alles erop en eraan. You name it, we fix it. Of we bedenken zelf gave dingen voor je. Tuurlijk kun je ook met je team wat rustiger aan doen en gaan SUPpen of een yogales doen, maar activiteiten als boogschieten en powerkiten hebben we ook in de aanbieding.

Let wel: dit is nog maar een minuscuul tipje van de nog minusculere sluier. Gewoon even bellen of de website checken als je meer info wil. Wie had gedacht dat beachclubs Scheveningen zo’n gevarieerd aanbod zouden hebben he? Nou, wij dus. Joe!

5. Indigo-chefs koken de sterren van de hemel, van vlees tot vegan

Wij hebben elk jaar een vast team dat de sterren van de  hemel kookt. De passie voor goed eten is zelfs zo groot dat onze menukaart zelfs in één seizoen kan veranderen – dan kan het namelijk tóch nog beter (volgens chefkok Chris, bijvoorbeeld). Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen blij wordt van ons menu, dus hebben we genoeg vega en vegan opties die echt niet onderdoen voor de vleesvariant. Sterker nog, er zijn zelfs rasechte carnivoren die geen genoeg kunnen krijgen van onze vegan burgers! En ja, de liefde die onze keuken in het eten stopt, proef je gewoon. En dat straalt gewoon van ons terras, dat snap je wel.

Kortom: kom je een keer een dagje naar Den Haag en ben je heel benieuwd naar alle beachclubs Scheveningen, kom dan een keer naar Indigo. Zul je zien dat we geen woord gelogen hebben.

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

De maatregelen rondom het coronavirus hebben ons allemaal in de greep, zeker nu we alleen nog een coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen kunnen organiseren. Maar hey, stilzitten doen we niet. Sterker nog, we hebben een checklist voor beginners die veilig teamuitje willen houden.

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

Je wil een bedrijfsuitje organiseren en je wil dat het mega wordt, dus hebben we een top 10 bedrijfsuitjes gemaakt. Dat hebben je team en jij wel verdiend namelijk, zeker na afgelopen jaar. Laten we bij Indigo nou een gigantische lijst van superleuke activiteiten hebben die we kunnen organiseren – daar hebben we uiteraard een lijst van gemaakt.

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Nu gaat het echte werk beginnen: de bruiloft plannen. Omdat Beachclub Indigo inmiddels al tien jaar volwaardig meedraait als trouwlocatie, hebben we in de loop der tijd enorm veel kennis opgedaan.

nl_NLDutch