Bedrijfsevenement Scheveningen? Kies Indigo! Dit is waarom

Blog van Beachclub Indigo

Je bent op zoek naar dé plek om een bedrijfsevenement te organiseren – en dat doe je het liefst in de buurt van het strand. Goed nieuws: laten bedrijfsevenementen in Scheveningen nou nét onze specialiteit zijn!

Wat je moet weten:

Een bedrijfsevenement in Scheveningen is op zich al een goede keuze. Grote kans dat als je hier naar op zoek bent, je sowieso kiest voor iets dat anders dan anders is. Dan ben je bij ons dus aan het juist adres. De bedrijfsevenementen die wij organiseren komen in alle soorten en maten, maar zijn afgezien van het feit dat ze precies zijn afgestemd op jouw wensen, een ervaring op zich. We bieden volledige pakketten aan met een barbecue of een food market, maar ook een driegangendiner is mogelijk. Daarbij kun je kiezen voor teambuilding door te gaan voor Expeditie Indigo (lees: avontuurlijke spelletjes doen op het strand in teamvorm) of, als je een team hebt dat niet bang is voor een beetje water, een cursus SUPpen. Ook rustigere activiteiten zoals een cocktailworkshop zijn mogelijk. Wel in voor een verrassingselement? Wat dacht je van acrobatische dansers of vuurspuwers? Of een band of DJ die de dag van muziek voorziet?

Bij Indigo is werkelijk álles mogelijk, hoe bijzonderder je bedrijfsevenement in Scheveningen, hoe beter. Ons creatieve, professionele team denkt graag mee naar wat het beste bij jullie dag past en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Ja, ook als er ruimte gewenst is voor stilte, zodat er (zo nodig besloten) kan worden vergaderd, een presentatie kan worden gegeven of het tijd is voor de jaarlijkse speech.

Wij bezorgen jou en je collega’s een onvergetelijke dag – en dat doen we met vakkennis, oog voor detail, precisie en een professionele houding. Nieuwsgierig geworden naar wat we allemaal bieden? Download onze brochure of neem contact op met Indigo’s Laura-Lee. Zij beantwoordt met alle liefde alle vragen die je hebt. Tot snel!

Bij Beachclub Indigo kun je terecht voor al je feesten en partijen. We hebben een overzicht gemaakt van de meest voorkomende feestjes:

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch