Bedrijfsfeest Mediamarkt Den Haag

Een bedrijfsfeest voor jong en oud met een entertainment element! Dat was het de vraag van Mediamarkt Den Haag toen ze contact met ons zochten over hun personeelsfeest. Bij Beachclub Indigo is veel mogelijk op het gebied van entertainment. Wij hebben een aantal leuke contacten in dat wereldje en kunnen voor vrijwel elke gelegenheid een passend entertainmentaanbod doen. Omdat de Mediamarkt aangaf graag iets te willen wat hun personeel in de perfecte feeststemming zou brengen, kozen we gezamenlijk voor Disco Bingo; een hilarische muziekquiz geënt op het klassieke bingospel. Onder leiding van onze topdj Sunny Sjoerd en Yordi, rasentertainer en grondlegger van de Discobingo namen het voltallige personeel van Mediamarkt Den Haag mee op een muzikale trip die garant stond voor enorm veel lol en de voetjes van de vloer.

Wat betreft Food & Drinks was alles ook tot in de puntjes geregeld voor dit bedrijfsfeest; onze beroemde Food Market met verrukkelijk eten uit Mexico, Afrika, U.S.A. en Azië zorgden ervoor dat ieders culinaire behoefte werd vervuld. Dit alles werd afgetopt met een enorm dessertbuffet mét ijscoman! Van de Mediamarkt begrepen wij achteraf dat ze een week moesten bijkomen van dit knalfeest. Heerlijk.

Wil je ook zo’n te gek bedrijfsfeest als Mediamarkt Den Haag? Neem dan contact op via events@beachclubindigo.nl voor meer informatie. Wij denken graag met jullie mee!

nl_NLDutch