Bedrijfsfeest op het strand? 7 redenen om dat bij Indigo te doen

Een bedrijfsfeest op het strand is net even anders dan een vrijmibo of ‘casual Friday’ op je werk. Midden in de natuur, achter de duinen en vlak bij het water kan je je hart ophalen en echt even tot rust komen. Met het lekkerste eten en de ontspanning die je automatisch voelt omdat je kunt uitwaaien in een omgeving waarin jij en je collega’s normaal gesproken niet samenkomen. Nog niet helemaal overtuigd? Hieronder 7 redenen waarom je minstens één keer in je leven een bedrijfsfeest op het strand wil houden. 

1. Je staat midden de natuur

Geen kantoorpand, geen BYOB (bring your own booze) en al helemaal niet zelf hoeven opruimen: als je met je collega’s op het strand staat te borrelen, activiteiten (al dan niet in teamverband) doet en met je blote voeten in het zand en met de zon op je gezicht een paar uur middenin de natuur doorbrengt, leer je je collega’s op een heel andere manier kennen. 

2. Je kunt BBQ’en op het strand van Scheveningen

BBQ’en is sowieso al supergezellig, laat staan op het strand! De beste koks maken de lekkerste burgers klaar, zelfs voor pescetariërs, vegetariërs en veganisten is er genoeg keuze. Die plaatjes die je normaal gesproken alleen op Instagram voorbij ziet komen (denk: buitenlucht, kampvuur, gezelligheid) zijn nu ineens werkelijkheid geworden. Dat wil je meemaken!

3. Je kunt een duik in zee nemen

Oké, het gaat iets verder dan ‘casual Friday’, maar als je je zwembroek of badpak meeneemt, kun je zelfs met elkaar een duik in zee nemen – en dat met je collega’s! Indigo staat ook met alle liefde met een stel SUP-boards voor je klaar waarmee je de golven (al dan niet in cursusvorm) kunt trotseren. Kortom: activiteiten in de buitenlucht, samen met al je collega’s… teambuilding was nog nooit zó tof! 

4. Rust en stilte nodig voor een vergadering? Zorgt Indigo voor

Een bedrijfsfeest op het strand betekent bij Indigo niet dat er alleen gefeest moet of kan worden. Er is altijd ruimte voor stilte wanneer er speeches worden gehouden en zelfs wanneer er een serieuze, besloten vergadering plaatsvindt, zorgen wij er op professionele wijze voor dat de ruimte wordt afgeschermd. Zo kun je alle belangrijke zaken bespreken zonder gestoord te worden. Snacks en drankjes op tafel nodig? Geen probleem. Beamer met geluid voor een presentatie gewenst? Ook dat kan. 

5. Je biedt je team een ervaring

Bedrijfsfeesten zijn sowieso hartstikke gezellig, waar je ze ook houdt. Maar wanneer je je bedrijfsfeest op het strand bij Indigo houdt, weet je dat je collega’s en teamgenoten een ervaring meekrijgen waar een jaar later nog over gesproken wordt. Met elkaar de deur uit en in een informele setting je collega’s beter leren kennen, terwijl de barbecue al aan staat en er vrolijke muziek uit de speakers klinkt… het lijkt wel een dag vrij (alleen word je gewoon doorbetaald, dubbel plezier). 

6. Er kan niks misgaan

Wist je dat we er werkelijk álles aan doen om jullie bedrijfsfeest, ongeacht de omstandigheden, te laten slagen? We gaan letterlijk door weer en wind om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo hebben we zelfs een keer onze hele keuken verplaatst naar een andere locatie om bij het betreffende bedrijf het Indigo-bedrijfsfeest tóch te kunnen laten doorgaan. Ondanks de storm. Gelukkig zijn dit uitzonderingen, maar als je een voorbeeld wil van hoe toegewijd we zijn, is dit vast een goed voorbeeld.

7. Mini-privé-foodfestival met je team!

Kom je met een grotere groep? Dan kun je kiezen uit één grote barbecue, maar ook uit verschillende keukens.

Weleens onze Street Food World Market geprobeerd? Dit is een BBQ op het strand dat je in Scheveningen nergens anders ziet dan bij ons: onze Indigo-chefs bereiden op vier verschillende tonnen wereldgerechten uit elke windstreek. Zin in Mexicaans? Wordt geregeld. Toch liever een klassieke Amerikaanse burger? Doen we. Kortom: je teamuitje of bedrijfsfeest krijgt een echte festival-vibe. Precies wat jij en je team nodig hebben deze zomer.

Foto’s op het strand bij Indigo