Bedrijfsfeest +

Je kan het al bijna niet meer terughalen maar oh, oh, oh, wat was het een warme, lange zomer. En dat hebben we geweten bij Beachclub Indigo. De aanvragen voor een BBQ met het bedrijf, teamuitjes en verjaardagsborrels bleven binnenstromen. Dankzij een goede planning en de tomeloze inzet van ons personeel, lukte het vrijwel iedereen een mooi plekje bij Indigo te geven. Wat is er nu lekkerder dan met je collega’s borrelen op het strand, terwijl de zon langzaam in de zee zakt. Niets, toch?! Dat moeten ze ook gedacht hebben bij een groot advocatenkantoor uit Amsterdam. Kosten nog moeite werden gespaard om alle medewerkers een fantastisch bedrijfsfeest aan het Scheveningse strand te geven. Naast een overheerlijke BBQ waren er een oesterman, een top DJ, een fotobooth en een ijsfiets. 150 juristen hebben tot in de late uurtjes gegeten, gedanst en gedronken. Een feest om nooit te vergeten! Wil je ook zo’n gaaf bedrijfsuitje? Stuur dan vrijblijvend een mail naar info@beachclubindigo.nl voor meer informatie.

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch