Bedrijfsuitje? 7 redenen waarom Beachclub Indigo het leukst is

Een bedrijfsuitje op het strand… tsja, dat is net even anders dan een vrijmibo of ‘casual Friday’ op je werk. Midden in de natuur, achter de duinen en vlakbij het water kunje je hart ophalen en echt even tot rust komen. Met het lekkerste eten en de ontspanning die je automatisch voelt omdat je kunt uitwaaien in een omgeving waarin jij en je collega’s normaal gesproken niet samenkomen.

Van fantastische BBQ-mogelijkheden tot een duik in zee nemen en je team écht een ervaring bieden… hieronder vind je alle redenen waarom je Beachclub Indigo bij uitstek geschikt is voor een topuitje met je team.

Let’s go met Expeditie Indigo!

Beetje actie nodig? Oh yes, Expeditie Indigo zorgt niet alleen voor teambuilding, maar ook voor avontuur. Zelf vuur maken, boogschieten, noem maar op. Iets minder behoefte aan competitie, maar wel in voor een activiteit tijdens je bedrijfsfeest op het strand? Kom SUPPEN, maak een boottocht… er is echt voor elke wens een oplossing om te zorgen dat jullie een spectaculair bedrijfsuitje krijgen.

Afgezien van Expeditie Indigo hebben we ook heel veel andere mogelijkheden. Denk aan Archery Tag, Bubble Football, SUP’en, cocktailworkshops… de lijst is eindeloos.

Fantastische BBQ-mogelijkheden

BBQ’en is altijd top, laat staan op het strand! De beste koks maken de lekkerste burgers klaar, zelfs voor pescetariërs, vegetariërs en veganisten is er genoeg keuze. Die plaatjes die je normaal gesproken alleen op Instagram voorbij ziet komen (denk: buitenlucht, kampvuur, gezelligheid) zijn nu ineens werkelijkheid geworden.

Afkoelen in de zee

Oké, het gaat iets verder dan ‘casual Friday’, maar als je je zwembroek of badpak meeneemt, kun je zelfs met elkaar een duik in zee nemen – en dat met je collega’s! Indigo staat ook met alle liefde met een stel SUP-boards voor je klaar waarmee je de golven (al dan niet in cursusvorm) kunt trotseren. Kortom: activiteiten in de buitenlucht, samen met al je collega’s… teambuilding was nog nooit zó tof!

Je biedt je team echt een ervaring

Bedrijfsfeesten zijn sowieso hartstikke gezellig, waar je ze ook houdt. Maar wanneer je voor Indigo kiest, weet je dat je collega’s en teamgenoten een ervaring meekrijgen waar een jaar later nog over gesproken wordt. Met elkaar de deur uit en in een informele setting je collega’s beter leren kennen, terwijl de barbecue al aan staat en er vrolijke muziek uit de speakers klinkt… het lijkt wel een dag vrij (alleen word je gewoon doorbetaald, dubbel plezier).

Een bedrijfsuitje betekent bij Indigo niet dat er alleen gefeest moet of kan worden. Er is altijd ruimte voor stilte wanneer er speeches worden gehouden en zelfs wanneer er een serieuze, besloten vergadering plaatsvindt, zorgen wij er op professionele wijze voor dat de ruimte wordt afgeschermd. Zo kun je alle belangrijke zaken bespreken zonder gestoord te worden. Snacks en drankjes op tafel nodig? Geen probleem. Beamer met geluid voor een presentatie gewenst? Ook dat kan.

Wij ontzorgen – en hoe…

Wist je dat we er werkelijk álles aan doen om jullie bedrijfsuitje, ongeacht de omstandigheden, te laten slagen? We gaan letterlijk door weer en wind om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo hebben we zelfs een keer onze hele keuken verplaatst naar een andere locatie om bij het betreffende bedrijf het Indigo-bedrijfsfeest tóch te kunnen laten doorgaan. Ondanks de storm. Gelukkig zijn dit uitzonderingen, maar als je een voorbeeld wil van hoe toegewijd we zijn, is dit vast een goed voorbeeld.

Mini-privé-foodfestival met je team!

Kom je met een grotere groep? Dan kun je kiezen uit één grote barbecue, maar ook uit verschillende keukens.

Weleens onze Street Food World Market geprobeerd? Dit is een BBQ op het strand dat je in Scheveningen nergens anders ziet dan bij ons: onze Indigo-chefs bereiden op vier verschillende tonnen wereldgerechten uit elke windstreek. Zin in Mexicaans? Wordt geregeld. Toch liever een klassieke Amerikaanse burger? Doen we. Kortom: je bedrijfsuitje krijgt een echte festivalvibe. Precies wat jij en je team nodig hebben deze zomer.

Laat het aan ons over

Geen zin om zelf na te denken, maar wil je gewoon iets gaafs neerzetten? Ook dat kan. Geef onze eventmanager Laura-Lee een paar steekwoorden en zij zorgt ervoor dat de hele avond op z’n pootjes terechtkomt.

Zoals je leest is er een hoop waar je rekening mee moet houden, en zijn er nóg meer opties om uit te kiezen. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en meer informatie willen over een bedrijfsuitje bij Indigo, horen we dat graag. Je kunt ons mailen naar onze eventmanager Laura-Lee via info@beachclubindigo.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Foto’s op het strand bij Indigo