Corona-proof bedrijfsuitje beachclub indigo

Corona-proof bedrijfsuitje: 5 redenen dat Indigo je locatie is

Blog van Beachclub Indigo

De maatregelen rondom het coronavirus hebben ons allemaal in de greep, zeker nu we alleen nog een Corona-proof bedrijfsuitje kunnen organiseren. Maar hey, stilzitten doen we niet. Sterker nog, we hebben een checklist voor beginners die veilig teamuitje willen houden. Hieronder vertellen we je hoe we je helpen de richtlijnen op te volgen, hoe je ondanks de afstand toch met elkaar de gezellige sfeer kan creëren en geven je opties voor verschillende onbijt/lunch/diner-mogelijkheden.

Daarbij leggen we uit hoe je rekening kunt houden met eetwensen en allergieën, vertellen we je hoe we omgaan met het wispelturige Scheveningse weer en hoe er een beetje actie in de taxi komt. En, als je alles hebt gelezen en denkt ‘pfff, kon iemand anders dit maar voor me regelen’, hebben we zelfs daar een oplossing voor. GO!

1. Volg de richtlijnen van het RIVM op, wij helpen je erbij

Het liefst openen we natuurlijk gewoon weer onze Beachclub Indigo deuren zoals de voorgaande jaren, maar dat gaat helaas niet zomaar. Beachclub Indigo weten we er gelukkig zelfs in een tijd van corona een feestje van te maken met elkaar. En, ben je toevallig op zoek naar een strandclub waar je in deze tijd een Corona-proof bedrijfsuitje kunt geven? Dat kan bij ons. We doen er werkelijk alles aan om de anderhalvemeter-afstandsregel in acht te nemen, zodat iedereen veilig feest kan vieren. Natuurlijk wel inclusief hapjes en drankjes, muziek en de typische Indigo-gezelligheid die je altijd bij ons kunt vinden.

2. Voldoende afstand en toch bonden?

Gezelligheid zien we als mens vaak als in een knusse sfeer met elkaar zijn. En dan het liefst niet op anderhalve meter afstand. Alleen kan dat nou eenmaal niet in deze tijd, want veiligheid gaat voor alles en een Corona-proof bedrijfsuitje is noodzakelijk. Daarom hebben we onze bijzondere teambuilding activiteiten zo aangepast dat afstand houden geen probleem is. Ons terras en onze woonkamer hebben we daarbij ook nog eens extra gezellig gemaakt (denk lampionnen, mooie bloemboeketten en lampjes) zodat de sfeer altijd voelbaar is – al sta je in je eentje middenin de zaal. Echt hoor, kom maar eens binnenlopen. Voel je je gelijk thuis.

3. Denk aan verschillende ontbijt/lunch/diner-mogelijkheden

Gelukkig is eten iets dat we bijna allemaal heerlijk vinden én iets dat ons bindt. Okee, bescheiden is het misschien niet, maar wel eerlijk: wij hebben dus de beste burgers van het strand. Omdat we uitsluitend werken met zeer ervaren chefs die altijd op zoek zijn naar de beste kwaliteit producten en elke dag hun liefde voor koken willen delen met de gasten, kunnen we je een kwalitatief uitstekende BBQ bieden. De burgers worden met zorg bereid voor ze op de grill gaan – en dat geldt niet alleen voor de carnivoren onder ons.

4. Hou rekening met verschillende eetwensen

Het leuke van een Corona-proof bedrijfsuitje bij Beachclub Indigo is dat ook pescetariërs, vegetariërs en veganisten bij ons kunnen BBQ’en. Ja, tuurlijk zijn onze groentespiesjes om van te watertanden, maar de Indigo-keuken gaat verder dan dat. Denk aan portobello’s met kaas, linzenburgers en vegan burgers die zó goed zijn, dat je het verschil tussen een gewone en vegan burger niet eens proeft. Qua vis werken we het liefste met de lokale visboeren die de vangst van de dag kakelvers komen brengen en geloof het of niet: zelfs onze BBQ Side Salad is om je vingers bij af te likken. Daarbij hebben we een eigen smoker die we graag tevoorschijn toveren. Chef’s Table is er niets bij.

Trouwens, als je back to basic wil: voor kleinere gezelschappen hebben we onze speciale tafelbarbecues. Die steken we voor je aan, zodat je zelf kunt grillen.

5. Weet hoe wispelturig het Scheveningse weer kan zijn

Ja, je kiest voor Scheveningen, dus je weet nooit of de zon schijnt als nooit te voren, of dat je in een hoosbui belandt. Eerlijk is eerlijk. Zeker als je ver van tevoren plant, kan het weer alle kanten op gaan. Aangezien wij dat weten als geen ander, hebben we Indigo zo ingericht dat het dak erop én eraf kan. Ook hebben we speciale doorzichtige puien en wanden laten bouwen zodat activiteiten gewoon kunnen doorgaan terwijl je droog blijft, maar hou je wel dat mooie uitzicht op zee. Dit alles Indigo is dan ook groot genoeg om voldoende afstand te kunnen houden tijdens een Corona-proof bedrijfstuitje. Luxe!

6. Zorg voor actie en teambuilding

Beetje actie nodig? Oh yes, Expeditie Indigo zorgt niet alleen voor teambuilding, maar ook voor avontuur. Zelf vuur maken, boogschieten, noem maar op. Iets minder behoefte aan competitie, maar wel in voor een activiteit tijdens je bedrijfsfeest op het strand? Kom SUPPEN, maak een boottocht… er is echt voor elke wens een oplossing.

7. Laat het aan ons over

Geen zin om zelf na te denken, maar wil je gewoon iets gaafs neerzetten? Ook dat kan. Geef onze eventmanager Laura-Lee een paar steekwoorden en zij zorgt samen met het hele Indigo-team dat de hele avond op z’n pootjes terechtkomt.

Zoals je leest is er een hoop waar je rekening mee moet houden, en zijn er nóg meer opties om uit te kiezen. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en meer informatie willen een Corona-proof bedrijfsuitje bij Indigo, horen we dat graag. Je kunt ons mailen naar onze eventmanager Laura-Lee via info@beachclubindigo.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Corona-proof bedrijfsuitje beachclub indigo

Bij Beachclub Indigo kun je terecht voor al je feesten en partijen. We hebben een overzicht gemaakt van de meest voorkomende feestjes:

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

nl_NLDutch