De 5 belangrijkste punten voor trouwen op het strand

Al tijden zijn jullie op zoek naar de leukste trouwlocatie en nu hebben jullie de knoop doorgehakt: jullie gaan trouwen op het strand. Superleuke keuze om je bruiloft op het strand te vieren! Zoals bij elke trouwlocatie, zitten hier natuurlijk ook een paar dingen aan verbonden waar je aan moet denken; hoe maak je het gezellig met een kleine groep mensen? Hoe zorg je voor het juiste diner voor iedereen? Wat doe je met verschillende (onvoorspelbare) weersomstandigheden? Hoe zit het met de bereikbaarheid? Hoe zorg je voor gezelligheid terwijl je je wel houdt aan de anderhalve meter afstand en Covid-19-veiligheidsregels? We beantwoorden het allemaal voor je in dit artikel.

Hoe maak je het sfeervol met regen?

Simpel: bij Indigo schijnt altijd de zon. En al helemaal als je gaat trouwen op het strand. Echt waar. Als ‘ie buiten niet tevoorschijn komt (wat op een of andere manier bijna altijd wél zo is wanneer wij koppels in de echt verbinden), dan schijnt ‘ie binnen wel. Komt door ons mooie, gekleurde dak waar het daglicht doorheen schijnt en alles een zonnige gloed geeft. Zo ben je verzekerd van een gouden glans over je hele dag. Daarbij zorgen we voor de allermooiste decoratie in jullie smaak. Kom maar eens langs, zie je meteen hoe sfeervol Beachclub Indigo echt is.

Het juiste diner voor iedereen

Zie trouwen op het strand al voor je? Mooi. Moeten je gasten alleen nog eten. Natuurlijk zorgen onze chefs voor een uitstekend smakend buffet als dat je voorkeur heeft, of ontwikkelen ze met alle liefde het perfecte drie(of meer!)gangenmenu voor jou en je gasten. Maar hey, wat we ook hebben is misschien nog wel veel leuker: BBQ Specials! Denk aan een Fish BBQ, een Meat BBQ, Vega of Vegan voor de liefhebber is ook zéker mogelijk – of een combinatie van dit alles. Met elke voorkeur of allergie kan rekening worden gehouden.

Het belang van goede drankjes

Natuurlijk is het diner belangrijk, maar wat velen over het hoofd zien is het belang van een goed drankassortiment. Nu hebben jullie het geluk dat we niet alleen precies weten welke wijnen en bieren goed samengaan met het eten. We hebben ook uitstekend barpersoneel dat met flair de lekkerste cocktails staat te shaken. Om over onze verse limonades, sapjes en met zorg uitgezochte koffie en thee nog niet eens te spreken. Speciale verzoeken? Niets is ons te gek, dus kom maar door met jullie wensen.

Bereikbaarheid op het strand

Sommige strandtenten zijn minder goed bereikbaar dan anderen. Wat dat betreft hebben we op het Zwarte Pad mazzel, want je rijdt zo met de auto (of koets?) de parkeerplaats op. Je auto staat dan nog geen vijf minuten lopen van Beachclub Indigo. En hey, mocht je het echt willen, hebben we echt wel wat sterke mannen die de bruid naar Indigo kunnen dragen ?. Nog zo’n voordeel van trouwen op het strand.

Hoe zorg je voor gezelligheid én hou je anderhalve meter afstand?

Yes, dit is een lastige als het gaat om trouwen op het strand (of waar dan ook). Anderhalve meter afstand houden en het tóch gezellig krijgen is iets wat we moeilijk vinden. Maar hey, weet je waar wij echt goed in zijn? Sféér maken. De juiste muziek, mooie belichting, prachtige bloemen en een strandtent die niet gigantisch groot is, maar juist knus, is een combinatie waar je écht blij van wordt. Al sta je met z’n vijven in onze woonkamer, we beloven je dat de warmte er vanaf straalt.

Hoe dan ook, jullie willen trouwen op het strand en onze taak is om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Dat doen we met liefde, vakkennis, oog voor detail, precisie en professionaliteit. Nieuwsgierig geworden naar wat we allemaal bieden? Download onze brochure of neem contact op met Indigo’s Laura-Lee. Zij beantwoordt met alle liefde alle vragen die je hebt. Tot snel!

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

De maatregelen rondom het coronavirus hebben ons allemaal in de greep, zeker nu we alleen nog een coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen kunnen organiseren. Maar hey, stilzitten doen we niet. Sterker nog, we hebben een checklist voor beginners die veilig teamuitje willen houden.

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

Je wil een bedrijfsuitje organiseren en je wil dat het mega wordt, dus hebben we een top 10 bedrijfsuitjes gemaakt. Dat hebben je team en jij wel verdiend namelijk, zeker na afgelopen jaar. Laten we bij Indigo nou een gigantische lijst van superleuke activiteiten hebben die we kunnen organiseren – daar hebben we uiteraard een lijst van gemaakt.

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Nu gaat het echte werk beginnen: de bruiloft plannen. Omdat Beachclub Indigo inmiddels al tien jaar volwaardig meedraait als trouwlocatie, hebben we in de loop der tijd enorm veel kennis opgedaan.

nl_NLDutch