Dé 5 bewezen valkuilen voor een teamuitje Scheveningen

Je wil een teamuitje Scheveningen en daarvoor is het strand de allerbeste plek. Is ook zo, dus we snappen je keuze. Wel zitten er altijd valkuilen verbonden aan de keuze om je bedrijfsevenement op het strand te vieren – en in deze tijd ís alles al een beetje anders, dus hoe moet je dat nou doen? Daarom hebben we deze checklist gemaakt, over de grootste valkuilen als je op zoek bent naar toffe plekken om een feestje te vieren met je team, in Scheveningen (ofja… óp Scheveningen, zeggen we hier ?). 

  1. De belangrijkste valkuilen (én oplosssingen)
  2. Hoe maak je de juiste keuze voor je teamuitje Scheveningen?
  3. Onvoorspelbare weersomstandigheden
  4. Bereikbaarheid
  5. Hoe zorg je voor gezelligheid én hou je anderhalve meter afstand?

De belangrijkste valkuilen (én oplosssingen)

Als je zoekt op teamuitje Scheveningen, zul je een hele hoop opties tegenkomen. We hebben immers veel strandtenten langs onze zandstrook staan. Hoe maak je de juiste keuze? Hoe weet je dat een strandtent écht de sfeer ademt waar jij en je team naar op zoek zijn? Wat doe je met verschillende (onvoorspelbare) weersomstandigheden? Hoe zit het met de bereikbaarheid? Hoe zorg je voor gezelligheid terwijl je je wel houdt aan de anderhalve meter afstand en Covid-19-veiligheidsregels? We beantwoorden het allemaal voor je in dit artikel. 

Hoe maak je de juiste keuze voor je teamuitje Scheveningen?

Zoals we al zeiden, Scheveningen heeft een héle hoop verschillende strandtenten met elk hun eigen vibe. Ons advies: loop over de boulevard, neem het Zwarte Pad mee (altijd een stuk rustiger en relaxter) en ga ook naar binnen bij strandtenten die je qua sfeer aantrekken. Beachclub Indigo herken je aan de gekleurde tafeltjes en stoeltjes, de lampionnen, onze houten buitenbar, bloemen en plantjes op tafels en hangend aan ons hek en twee grote vuurpalen. Kom eens een cocktail drinken om de sfeer te proeven! We zijn ervan overtuigd dat je weet dat een strandtent als locatie voor je bedrijfsuitje echt goed bij je past, wanneer je weet dat jullie het de hele dag naar je zin gaan hebben. 

Onvoorspelbare weersomstandigheden

Tsja, je kiest voor een teamuitje Scheveningen, dus dan weet je ook dat het weer echt álle kanten op kan gaan. Wat wij je kunnen zeggen: of het nou 15 of 30 graden wordt op je allermooiste dag, wij zijn erop voorbereid. Met superwarm weer kunnen we namelijk ons dak eraf halen, zodat je onder de sterren in de buitenlucht danst. Ook hebben we Beachclub Indigo zó gemaakt, dat als het wat kouder weer wordt of als er meer wind staat, we ons terras kunnen dichtmaken met stijlvolle puien. Zo zit je lekker warm, maar heb je wél uitzicht op zee. 

Bereikbaarheid 

Sommige strandtenten zijn minder goed bereikbaar dan anderen. Wat dat betreft hebben we op het Zwarte Pad mazzel, want je rijdt zo met de auto (of koets?) de parkeerplaats op. Je auto staat dan nog geen vijf minuten lopen van Beachclub Indigo. Top!

Hoe zorg je voor gezelligheid én hou je anderhalve meter afstand?

Yes, dit is een lastige als het gaat om een teamuitje Scheveningen (of waar dan ook). Anderhalve meter afstand houden en het tóch gezellig krijgen is iets wat we moeilijk vinden. Maar hey, weet je waar wij echt goed in zijn? Sféér maken. De juiste muziek, mooie belichting, onwijs veel gezelligheid, een dynamische omgeving en een strandtent die niet gigantisch groot is, maar juist knus, is een combinatie waar je écht blij van wordt. Al sta je met z’n vijven in onze woonkamer, we beloven je dat de warmte ervan af straalt.

Al met al moge het duidelijk zijn dat een teamuitje Scheveningen niet de makkelijkste locatie is om te kiezen. Maar, eerlijk is eerlijk, wél de leukste. En voor alles is een oplossing te vinden – dat is hoe we werken. Interesse in Beachclub Indigo als locatie voor je teamuitje Scheveningen? Geef ons een belletje of stuur een e-mail naar info@beachclubindigo.nl. Nodigen we je binnenkort uit voor een cocktail zodat je de echte Indigo-sfeer zelf kunt proeven. We verheugen ons op je komst. 

Foto’s op het strand bij Indigo