De 5 grootste geheimen voor een leuke strandactiviteit Scheveningen

Een leuke strandactiviteit Scheveningen is net even anders dan een vrijmibo of ‘casual Friday’ op je werk. Midden in de natuur, achter de duinen en vlak bij het water kan je je hart ophalen en echt even tot rust komen. Met het lekkerste eten en de ontspanning die je automatisch voelt omdat je kunt uitwaaien in een omgeving waarin jij en je collega’s normaal gesproken niet samenkomen. Nog niet helemaal overtuigd?

Hieronder leggen we je aan de hand van de vijf grootste geheimen uit waarom Indigo de beste plek is voor een toffe strandactiviteit Scheveningen. Zo stippen we het belang van midden in de natuur staan aan, vertellen we je welke BBQ-mogelijkheden er zijn, het voordeel van een duikje nemen tijdens je bedrijfsuitje, vertellen we je hoe werkelijk álles mogelijk is bij ons én, ons allergrootste geheim… Hoe je een leuk teamuitje fixt door flink wat actie in de taxi te laden en teambuilding een nieuwe dimensie te geven. Komt ‘ie.

1. Je staat midden de natuur

Geen kantoorpand, geen BYOB (bring your own booze) en al helemaal niet zelf hoeven opruimen: als je met je collega’s op het strand staat te borrelen, activiteiten (al dan niet in teamverband) doet en met je blote voeten in het zand en met de zon op je gezicht een paar uur midden in de natuur doorbrengt, leer je je collega’s op een heel andere manier kennen.

2. Je kunt BBQ’en op het strand van Scheveningen

BBQ’en is sowieso al supergezellig, laat staan op het strand! De beste koks maken de lekkerste burgers klaar, zelfs voor pescetariërs en vegetariërs is er genoeg keuze. Die plaatjes die je normaal gesproken alleen op Instagram voorbij ziet komen (denk: buitenlucht, kampvuur, gezelligheid) zijn nu ineens werkelijkheid geworden. Dit gaat verder dan een toffe strandactiviteit Scheveningen met daarna top-eten, dit wil je meemaken!

3. Je kunt een duik in zee nemen

Oké, het gaat iets verder dan ‘casual Friday’, maar als je je zwembroek of badpak meeneemt, kun je zelfs met elkaar een duik in zee nemen – en dat met je collega’s! Want eerlijk is eerlijk, soms is het gewoon hart-stikke warreeeem op het strand en heb je flink verkoeling nodig. IJskoude biertjes zijn vaak een goede oplossing, maar even het water in is soms de enige remedie. Wij snappen dat, ons eigen personeel brengt pauzes vaak genoeg in zee door. En ja, zoals je begrijpt hebben we een hoop water voor de deur liggen. Zwemmen maar! Staan wij na je duik klaar met een Indigo hamamdoek om je mee af te drogen. Die mag je tevens mee naar huis nemen ?.

4. Bij Indigo is alles mogelijk en overal zijn oplossingen voor

Bij Indigo is werkelijk álles mogelijk, hoe bijzonderder je bedrijfsevenement in Scheveningen, hoe beter. Ons creatieve, professionele team denkt graag mee naar wat het beste bij jullie strandactiviteit Scheveningen past en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Ja, ook als er ruimte gewenst is voor stilte, zodat er (zo nodig besloten) kan worden vergaderd, een presentatie kan worden gegeven of het tijd is voor de jaarlijkse speech.

5. Actie in de taxi: ons ALLERgrootste geheim

Beetje actie nodig? Oh yes, Expeditie Indigo zorgt niet alleen voor teambuilding, maar ook voor avontuur. Zelf vuur maken, boogschieten, noem maar op. Iets minder behoefte aan competitie, maar wel in voor een activiteit tijdens je bedrijfsfeest op het strand? Indigo staat ook met alle liefde met een stel SUP-boards voor je klaar waarmee je de golven (al dan niet in cursusvorm) kunt trotseren. Kortom: activiteiten in de buitenlucht, samen met al je collega’s, SUPPEN, boottochten, er is echt voor elke wens een oplossing.

Hoe gaaf is het als je team samenwerkt, fanatiek én fun met elkaar verenigt en ook nog eens een flinke portie teambuilding meekrijgt? En dan is dit nog maar een greep uit alle mogelijkheden (corona-proof) die we kunnen bieden voor een gave strandactiviteit Scheveningen (understatement).

Wij bezorgen jou en je collega’s een onvergetelijke dag – en dat doen we met vakkennis, oog voor detail, precisie en een professionele houding. Nieuwsgierig geworden naar wat we allemaal bieden? Download onze brochure of neem contact op met Indigo’s Laura-Lee. Zij beantwoordt met alle liefde alle vragen die je hebt. Tot snel!

Geen zin om zelf na te denken, maar wil je gewoon een coole strandactiviteit Scheveningen doen? En dan het liefst in teamverband? Ook dat kan. Geef onze eventmanager Laura-Lee een paar steekwoorden en zij zorgt samen met het hele Indigo-team dat de hele avond op z’n pootjes terechtkomt.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op via info@beachclubindigo.nl – we beantwoorden met alle liefde alle vragen die je hebt. Wie weet tot deze zomer, maken we er een feestje van met z’n allen!

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

Zo fixt Indigo jouw coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen

De maatregelen rondom het coronavirus hebben ons allemaal in de greep, zeker nu we alleen nog een coronaproof bedrijfsfeest Scheveningen kunnen organiseren. Maar hey, stilzitten doen we niet. Sterker nog, we hebben een checklist voor beginners die veilig teamuitje willen houden.

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

10 x originele teambuilding activiteiten bij Beachclub Indigo

Je wil een bedrijfsuitje organiseren en je wil dat het mega wordt, dus hebben we een top 10 bedrijfsuitjes gemaakt. Dat hebben je team en jij wel verdiend namelijk, zeker na afgelopen jaar. Laten we bij Indigo nou een gigantische lijst van superleuke activiteiten hebben die we kunnen organiseren – daar hebben we uiteraard een lijst van gemaakt.

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Trouwen aan het strand: 3 belangrijke adviezen

Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Nu gaat het echte werk beginnen: de bruiloft plannen. Omdat Beachclub Indigo inmiddels al tien jaar volwaardig meedraait als trouwlocatie, hebben we in de loop der tijd enorm veel kennis opgedaan.

nl_NLDutch