De 5 leukste teamuitjes op het strand bij Beachclub Indigo!

Het is zover! Minimaal één keer per jaar mag je er samen met je collega’s op uit om leuke dingen te doen en dat moment is nu aangebroken. Ondanks dat jullie natuurlijk al een heel hecht team zijn, is een goed potje teambuilding op z’n tijd altijd aan te raden. Er zijn heel veel redenen uit verschillende onderzoeken naar voren gekomen waarom het zo belangrijk is om een jaarlijks terugkerend teamuitje te plannen: het verbetert de onderlinge relatie en communicatie tussen collega’s, het vergroot de betrokkenheid naar het bedrijf en het komt de bedrijfsresultaten ten goede. Van alle te bedenken locaties, lijkt het strand de meest voor de hand liggend vanwege het ultieme vrijheid-blijheid gevoel. Beachclub Indigo zet voor jullie bedrijf op een rijtje wat de leukste teamuitjes van 2018 zijn:

1. BBQ op het strand.

By far het meest gekozen en dus meest populaire teamuitje op het strand is de good old BBQ. En deze BBQ bestaat tegenwoordig al lang niet meer uit die smaakloze shaslick, het vette worstje en de taaie fabriekshamburger, nee, in 2018 gaan we voor vers, biologisch, veel groenten, vis en kwaliteitsvlees. Voor groepen kleiner dan 20 personen biedt Beachclub Indigo de Grill-It-Yourself BBQ aan; mini tafelbbq’s waarop je samen met je collega’s je eigen gerechtjes grillt. Super gezellig, je bepaalt je eigen tempo en je hoeft niet heen-en-weer te lopen tussen tafel, bbq en buffet. Steek die kolen maar vast aan en maak je klaar voor urenlang tafelen met je voetjes in het zand.

2. Expeditie Indigo.

Geïnspireerd op Expeditie Robinson, wat al jarenlang torenhoge kijkcijfers scoort met het gelijknamige televisieprogramma, is dit je kans om met je team zelf te ondervinden hoe het is om verschillende proeven te doorstaan. Er worden 8 opdrachten op het strand aangeboden waarbij de enige manier om te winnen, samenwerken is. Samen ga je bijvoorbeeld een bamboetoren bouwen en een teamvlag ontwerpen. Het perfecte teambuilding uitje waarbij je achteraf trots bent op jezelf en elkaar!.

3. Bubble Footbal & Archery Tag.

Nieuw, hip, hot and happening! Bij Bubble Footbal zit je letterlijk in een grote, opgeblazen bal en probeer je de voetbal bij de tegenstander in het goal te krijgen. Een activiteit met een hele hoge funfactor. Als je klaar bent met voetballen, kun je met je team nog een extra dimensie toevoegen aan jullie activiteit door nog een potje Archery Tag te spelen. Archery Tag is zoiets als trefbal maar dan met een pijl en boog. Je verdeelt je team in tweeën en verstopt je achter de grote Bubble Footballs. Hiervandaan schiet je met pijlen, voorzien van zachte kussentjes, op de andere helft van je team. Dus zoek dekking, verzamel je pijlen, richten en…VUUR!

4. Teamborrel op het strand.

Waar je normaal gesproken misschien kiest voor een borrel in een bar of restaurant in de stad voor jullie jaarlijkse teamborrel, adviseren wij eens te kiezen voor een strandtent in Scheveningen, en dan natuurlijk meteen de leukste; Beachclub Indigo. In overleg met jullie kiezen we voor een borrel op maat met onbeperkt drinken, hapjes en misschien zelfs wel een DJ? Of willen jullie liever een formeel teamuitje met een presentatie vooraf, een proostmoment om het succes te vieren en een walking diner? Alles is mogelijk. Lekker de zon in de zee zien zakken met een drankje in je hand en je beste collega’s, beter wordt het niet.

5. Street Food World Market.

Wil je een keer echt iets speciaals doen met jullie teamuitje? Kies dan voor onze uniek ontwikkelde Street Food World Market; geïnspireerd op de vele streetfoodmarktes uit alle verre landen waar wij naartoe mochten reizen de afgelopen jaren.
Op ons grote zijterras bouwen we een heuse streetfoodmarktet na met marktkramen, live cooking, veel aankleding en chef’s die uitgedost zijn in het thema van het land dat hun marktkraam vertegenwoordigd. Bij elke kraam kunnen jullie gasten proeven van het beste eten wat dit land/continent te bieden heeft; van sushi tot burgers en van taco’s tot couscous. Alles wordt geserveerd in handzame porties waardoor jullie gasten lopend of staand kunnen genieten. Behalve dus de nadruk die wij leggen op verschillende smaken uit uiteenlopende plekken op de wereld, vinden wij het ook heel leuk om de unieke sfeer van een streetfoodmarket na te bootsen. Je komt eigenlijk zintuigen tekort als je over zo’n markt loopt; de geuren, kleuren, het live koken, de aankleding van de markt. Het is gewoon pure entertainment. Wil je dus echt een keer iets bijzonders voor jullie teamuitje? Echt uitpakken, iets anders dan de geliefde, eeuwig populaire bbq? Een uniek concept aan de Nederlandse kust? Dan is dit wat je zoekt! Dit gaan jullie nooit meer vergeten.

Jong ANWB / Young Shell / Jong SZW

“Voor ons alleen nog maar teamuitjes op het strand van Scheveningen”.

Al jaren achter elkaar weten de “jong afdelingen” van verschillende grote organisaties in Den Haag hun weg naar het Scheveningse strand te vinden voor hun teamuitje of bedrijfsborrel maar de afgelopen twee jaar is het aantal teamuitjes die wij voor deze afdelingen verzorgden, verdubbeld. Activiteiten, workshops, muziek maar met name lekker eten zijn vaste ingrediënten van een iedere keer weer geslaagde dag of avond. Young Professsionals zijn leidend in trends en wij horen dan ook vaak terug dat een teamuitje bij een strandtent dé hit is van deze zomer. Cocktails, fusion bites, het ruisende geluid van de zee en de zon op je kop. Je weet wat je te doen staat :-).

Contact

met Beachclub Indigo

Contactgegevens:

Algemeen:
Huisnummer +(31) 624 96 24 42

Partijen & grote reserveringen:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Dance programmering / marketing / financiën:
Michel Varkevisser +(31) 6 28 24 23 81

michel@beachclubindigo.nl

Sollicitaties:
Sophie Zurhaar +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

 

 

Routebeschrijving:

Let op! Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’.

Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte pad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eindpunt van tram 1 en 9/bus 23.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober
09:00 uur tot 01:00 uur

Adres:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

Postadres
Obrechtstraat 127
2517 VP Den Haag