De perfecte zomeravond: uitgaan, Scheveningen, Indigo

Het nachtleven van Den Haag heeft veel te bieden, maar naar de échte parels moet je even zoeken – vooral als je wil uitgaan in Scheveningen. Eén van de dingen die je op je to-do lijstje kunt zetten: Indigo’s clubnights. Elk strandseizoen geeft Indigo feestjes met verschillende thema’s, van oldschool 90’s tot circus en van wintersport tot Burningman-vibes. Hieronder zetten we een paar van onze favorieten – wedden dat we je zo enthousiast krijgen dat je volgend jaar niet bij ons bent weg te slaan? Precies zoals we ’t willen.

Indiburn

Voor als je echt iets bijzonders wil meemaken met uitgaan in Scheveningen: Indiburn is het meest betoverende feest van het jaar met kunstinstallaties, performances, dj’s, bands, haute frituur (zo lekker smaakte je patatje oorlog nog nooit), geheime tunnels, wonderlijke wezens… het dak gaat er soms zelfs letterlijk af. Dat wordt Indiburn. Kom je ook?

OH! SO ‘90s

Indigo’s vrolijkste, kleurrijkste manier om uitgaan Scheveningen next level te tillen. Hoe? Een complete avond die je weer helemaal terugvoert naar de jaren 90. Inclusief gabberhits hier en daar, disco all night long, je allermooiste slechtste 90s-outfit (gouden leggings schaamteloos toegestaan)… wedden dat je Céline Dion nog steeds feilloos kunt meezingen?

End of Summer

Aan al het moois komt een eind, zo ook aan het strandseizoen van 2021. Afgelopen oktober gaven we daarom twee feesten in een weekend: de Opening en de Closing ’21 achter elkaar – we hadden wat goed te maken na een zomer vol maatregelen. Sluiten voor de winter is nooit leuk, maar toch mag het volgens ons worden gevierd, want het betekent dat we weer maandenlang met de allerleukste mensen mochten doorbrengen. Daar willen we jullie allemaal voor bedanken. Volgend jaar weer?

Het Grote Jubileumfeest – 10 Jaar Indigo

Indigo, de beachclub die niet alleen dé definitie aan uitgaan Scheveningen geeft, maar waar mensen elkaar ook regelmatig het ja-woord geven, bedrijven en teams samenkomen om even een dagje vakantiegevoel te krijgen, waar ’s morgensvroeg koffie wordt gezet voor de eerste strandgangers en ’s avonds de laatste Corona’s worden opengetrokken voor levensgenieters… en nog zoveel meer. Komend seizoen bestaan we tien (!!!) jaar en wat ons betreft betekent het dat íedereen jarig is! Reuzenjenga, hoepelwedstrijden, een gratis BBQ, een te gekke dj-line-up… maar vooral de mensen die Indigo maken tot wat het nu is: jullie. We kunnen nog niet veel informatie kwijt over hoe knallend dit feest gaat worden komend jaar, maar dat het grootser en toffer dan ooit wordt, is een ding dat zeker is.

Heb je liever

telefonisch contact?

Bel Laura op:

+31 618 708 836

Alle Indigo blogs

Expeditie Robinson, Scheveningen, Indigo… dit is Expeditie Indigo!

Expeditie Robinson, Scheveningen, Indigo… dit is Expeditie Indigo!

Expeditie Robinson, Scheveningen, Indigo… tsja, dat is net even anders dan een vrijmibo of ‘casual Friday’ op je werk. Midden in de natuur, achter de duinen en vlak bij het water kan je je hart ophalen en echt even tot rust komen. Met het lekkerste eten en de ontspanning die je automatisch voelt omdat je kunt uitwaaien in een omgeving waarin jij en je collega’s normaal gesproken niet samenkomen.

Strandpaviljoen Scheveningen: Indigo als best bewaarde geheim

Strandpaviljoen Scheveningen: Indigo als best bewaarde geheim

Als er één strandpaviljoen Scheveningen is die in geen enkel opzicht op een andere lijkt, is het Indigo wel. En voor je denkt: jaja, dat zeggen al die strandtenten over zichzelf: hear us out. Zoals elke strandtent een eigen identiteit heeft – en al helemaal op het...

Trouwen op het strand: 5 tips voor je droombruiloft

Trouwen op het strand: 5 tips voor je droombruiloft

Jullie willen trouwen op het strand. Begrijpen we als geen ander, want zelf zijn we er ook niet weg te slaan. Wat we óók heel goed weten, is hoe belangrijk de allermooiste dag van je leven voor je is, en hoe fantastisch het is als alles klopt – kunnen jullie je concentreren op familie en vrienden.