Dit zijn de 3 beste redenen om een bedrijfsfeest op het strand te houden

Een bedrijfsfeest op het strand is net even anders dan een vrijmibo of ‘casual Friday’ op je werk. Midden in de natuur, achter de duinen en vlak bij het water kan je je hart ophalen en echt even tot rust komen. Met het lekkerste eten en de ontspanning die je automatisch voelt omdat je kunt uitwaaien in een omgeving waarin jij en je collega’s normaal gesproken niet samenkomen. Nog niet helemaal overtuigd? Hieronder 3 redenen waarom je minstens één keer in je leven een bedrijfsfeest op het strand wil houden.

1. Je staat midden de natuur
Geen kantoorpand, geen BYOB (bring your own booze) en al helemaal niet zelf hoeven opruimen: als je met je collega’s op het strand staat te borrelen, activiteiten (al dan niet in teamverband) doet en met je blote voeten in het zand en met de zon op je gezicht een paar uur middenin de natuur doorbrengt, leer je je collega’s op een heel andere manier kennen.

2. Je kunt BBQ’en op het strand van Scheveningen
BBQ’en is sowieso al supergezellig, laat staan op het strand! De beste koks maken de lekkerste burgers klaar, zelfs voor pescetariërs en vegetariërs is er genoeg keuze. Die plaatjes die je normaal gesproken alleen op Instagram voorbij ziet komen (denk: buitenlucht, kampvuur, gezelligheid) zijn nu ineens werkelijkheid geworden. Dat wil je meemaken!

3. Je kunt een duik in zee nemen
Oké, het gaat iets verder dan ‘casual Friday’, maar als je je zwembroek of badpak meeneemt, kun je zelfs met elkaar een duik in zee nemen – en dat met je collega’s! Indigo staat ook met alle liefde met een stel SUP-boards voor je klaar waarmee je de golven (al dan niet in cursusvorm) kunt trotseren. Kortom: activiteiten in de buitenlucht, samen met al je collega’s… teambuilding was nog nooit zó tof!

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch