Dit zijn de 7 meest bijzondere teambuilding activiteiten

Je wil een bedrijfsuitje organiseren en je wil dat het mega wordt, dus hebben we een lijst van de 7 meest bijzondere teambuilding activiteiten gemaakt.. Dat hebben je team en jij wel verdiend namelijk, zeker na afgelopen jaar. Laten we bij Indigo nou een gigantische lijst van superleuke activiteiten hebben die we kunnen organiseren – daar hebben een perfecte lijst van gemaakt. We beginnen met eten, uiteraard.

Zo beginnen we met powerkiten. Vervolgens komen Dan komen we aan bij Expeditie Indigo: dé optie voor iedereen die wel van wat competitie, teambuilding en avontuur houdt. Verder leggen we uit wat Powerkiten is, wat voor ziel en zaligheid we in themafeesten stoppen en hoe leuk een Disco Bingo is. Verder vind je info over een Volleybaltoernooi organiseren voor je team, wat voor workshops we in petto hebben en vergeten we het hilarische Bubble Football en precieze Archery Tag ook zeker niet.

Powerkiten

Powerkiten… klinkt leuk, maar wat is het? Nou, je kunt het vergelijken met vliegeren, maar dan helemaal van deze tijd. Bij powerkiten ervaar je de kracht van de vlieger en laat je je daardoor voorttrekken. Niet voor angsthazen, dus. Veel training heb je er niet voor nodig, want onze begeleiding is top-notch en iets zegt ons dat er een paar teamleden zullen zijn die hun nieuwe lievelingshobby hebben ontdekt. Adrenalinerush, GO!

Themafeest

Een feestje… jep, deze verwachtte je vast niet in dit artikel. Elke strandtent op Scheveningen kan een feest geven, maar een écht supertof feest dat je nooit meer vergeet? Én volledig terecht tussen onze bijzondere teambuilding activiteiten staat? Een themafeest (ja, zelfs voor je eigen team) en daar zijn we gewoon steengoed in. Tijdens een 90’s-Party staan gabbers op podia te hakken alsof ’t ze een lieve lust is, kun je Breezers kopen en staat alles in de glitters. Op onze Pineapple Party is alles, alles, álles van ananas, in de vorm van ananas, in de kleur van ananas, name it. We hebben Indiburn met de prachtigste kostuums en gekste acts en nog veel en veel meer. Eigenlijk geven we geen feesten, maar zijn het minifestivals. Uiteraard hebben we nog veel meer thema’s in ons assortiment, maar we denken ook graag mee als jullie een eigen thema hebben bedacht.

Disco Bingo

Bingo, maar dan anders. Anders hadden we het natuurlijk ook niet in lijst met bijzondere teambuilding activiteiten gezet. Nikste suf sfeertje en inkakmomenten, dansen met je kadaver, dát zul je! Tijdens de Disco Bingo staat de glitterende host op het podium een ware show weg te geven, terwijl jij en je team de liedjes afkruisen die op jullie blaadje staan. Er zijn overigens GE WEL DI GE prijzen te winnen en als we zeggen dat menig Disco Bingo in de afgelopen jaren is geëindigd met dansende mensen op tafels, liegen we niet. We kunnen ook niet beloven dat we zelf stil blijven zitten.

Volleybaltoernooi

Spreekt eigenlijk voor zich: we hebben grote volleybalnetten, we zorgen voor een professionele scheidsrechter en speluitleg voor degenen die de regels niet kennen (die zijn er genoeg, komt helemaal goed). Hoe lekker is het om jezelf een potje in het zweet te werken op het strand om daarna een ijskoud versgetapt biertje in je handen gedrukt te krijgen? Nou, precies, hartstikke lekker.

Workshops

Zin om wat te leren? Ga voor een workshop. We bieden verschillende mogelijkheden (eindeloos veel, eigenlijk). Natuurlijk kun je onze bijzondere teambuildingactiviteiten ook in workshopvorm gieten, maar nog leuker: denk aan een cocktailworkshop, een yoga- of meditatieworkshop, maar zelf eigen kleding maken of kunstschilderen. We doen het allemaal – samen met jou!

Bubble Football

Wil je gegarandeerd de slappe lach krijgen, ga je voor Bubble Football. Je weet wel, zo’n gigantische opblaasbal waar je in zit en je collega’s, die ook elk in een eigen bal zitten, uit de weg moet krijgen tot je bij je finish bent.

Archery Tag

Voor alle Robin-Hood-aanbidders: kies voor Archery Tag – een speciale Indigo-vorm van boogschieten. Kun je qua moeilijkheidsgraad uiteraard ook kiezen om dit te doen nádat de eerste drankjes geschonken en gedronken zijn. Eens kijken hoe scherp je dan nog bent.

Goed, zoals je ziet hebben we zeven bijzondere teambuilding activiteiten op een rij gezet waar je U tegen zegt. En dat allemaal bij dezelfde strandtent. Uiteraard bieden we nog veel meer mogelijkheden. Die vind je in onze brochure. Het lijkt ons onwijs leuk om samen met jou een uniek bedrijfsuitje samen te stellen en er een dag van te maken die jij en je collega’s nooit meer vergeten. Daar zijn we voor. Let’s do this!

Foto’s op het strand bij Indigo