Duurzaamheid binnen Beachclub Indigo.

De heerlijke omgeving van het strand lijkt vanzelfsprekend, maar is dat niet. Om latere generaties ook te laten genieten van ons Scheveningse strand gaan wij bij Beachclub Indigo steeds verder in ons duurzaamheidsprincipes. 

duurzaam ondernemen

Als je zegt duurzaamheid, dan zeg je Beachclub Indigo. Wij zijn ons bewust van de invloed van onze bedrijfsactiviteiten op de omgeving en de maatschappij en willen hierin zodanig handelen, dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft. Met onze duurzaamheid partner Green Key integreren wij duurzaamheid steeds verder in onze bedrijfsprocessen, diensten en producten.

Om dit te realiseren geven we uitvoering aan de volgende acties:

  • Door automatisering van onze bar, watertaps, plastic vrije disposables, ecologische schoonmaakmiddelen en handdrogers zonder warmte element proberen wij ons verbruik van plastic afvalstromen, water en elektriciteit te verminderen.
  • Al ons vlees is waar mogelijk biologisch maar minimaal voorzien van een beter leven keurmerk.
  • Wij werken met lokale leveranciers.
  • Al onze wijnen zijn biologisch.
  • Ieder personeelslid  krijgt vanaf 2021 een digitaal dashboard waarin kennis m.b.t MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) wordt toegelicht en getoetst. Zo snapt iedereen binnen onze organisatie de noodzaak van ons beleid.

Via onze socials blijft je op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en ons Green Key avontuur.

Beachclub Indigo Restaurant Scheveningen

GREEN KEY GOLD

Green Key is een internationaal keurmerk voor bedrijven in de recreatie- en verblijfsbranche die bewust omgaan met de natuur en het milieu. Green Key is, net als Blauwe Vlag, onderdeel van FEE International.

Wij van Beachclub Indigo zijn ook in 2023 trotse ambassadeur van Green Key en zullen ons blijven inzetten voor een duurzaam strand. Zodat ook onze toekomstige generatie kan genieten van onze prachtige kuststrook.

 

nl_NLDutch