bbq op het strand scheveningen beachclub indigo

3 x waarom je wil BBQ’en op het strand van Scheveningen, bij Beachclub Indigo

De zomer komt er weer aan, de strandtenten gaan alweer opbouwen. Jawel, jij droomt nu al van een BBQ op het strand van Scheveningen. En die zijn er in overvloed, maar er is er niet één die zó goed en gevarieerd is als die van Indigo. Daarom op een rij waarom de strand-BBQ van Indigo de allerbeste is.

1. Vlees, vis, vega én vegan op het BBQ-menu

Bij Beachclub Indigo willen we altijd alles op alles zetten dat iedereen zich welkom voelt. Dat geldt niet alleen voor onze heerlijke dagjes strandhangen en onze feesten, we willen dit ook uitstralen op onze menukaart. Van carnivoor tot vegan: iedereen kan bij ons terecht. Onze chefs hebben onwijs veel kennis en blijven constant doorleren, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat ook veganisten een riant aanbod kunnen verwachten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons! Andere dieetwensen voor een BBQ op het strand? Geen probleem, wij zorgen dat je helemaal tevreden en met een goedgevulde maag weer naar huis gaat.

2. Elke dag is een verrassing

Tsja… bij Beachclub Indigo weet je dus nooit wat je krijgt op een dag. Misschien beland je wel ineens in een openluchtbioscoop, of een pleinfeestje, of verandert onze normale bar ineens in een Bloody Mary Bar, of wordt er ineens een jeu-de-boule-baan voor je neus aangelegd… het kan allemaal. Want ja, je bent bij Indigo.

3. Meer opties dan een ‘gewone BBQ’

Weet je wat zo leuk is? Beachclub Indigo biedt verschillende manieren van BBQ’en. Zo hebben we kleine tafel-BBQ’s waarbij je je eigen eten kan grillen (onze chefs zorgen voor alle zelfgemaakte sauzen die je BBQ compleet maken), maar we hebben ook grotere BBQ’s. Je weet wel, voor als je heel veel vrienden of collega’s hebt die je allemaal wil laten meegenieten. Daarbij hebben we een eigen smoker. Je wil niet weten hoe jouw burger of vis smaakt als je ‘m hierin gaart… Ook mogelijk: een BBQ-buffet, een Street Food World Market… nog meer wensen? Mailen! Krijg je alle opties die we hebben zo in je inbox. Zien we je komende zomer?
en_GBEnglish