9 redenen om je verjaardag op het strand bij Indigo te vieren

Blog van Beachclub Indigo

In de lente of de zomer geboren? Yes, dan ben jij één van de gelukkigen die zijn of haar verjaardag op het strand kan vieren! En waarom je dat dan bij Indigo zou doen? We hebben zeven heule goede redenen en die noemen we hieronder.

1. Your wish is our command

Jij geeft aan wat voor sfeer je wil, wij denken met je mee. Wil jij je eigen mini-festival inclusief foodstands? Kan gewoon. Wil je een loungehoek met vooral heel veel kussens en kaarsjes en het liefst binnen? Zorgen we voor. Het maakt niet uit wat je wensen zijn, wij trekken alles uit de kast om precies de vibe neer te zetten waarmee jij je het liefst wil omringen.

2. Vegetariërs en veganisten kunnen gewoon een vorkje meeprikken

Beachclub Indigo beschikt over professioneel en ervaren keukenpersoneel dat precies weet waar rekening mee te houden. Ons menu is gevarieerd en iedereen, van vleeseter tot pescetariër en van vegetariër tot veganist, kan hun buikje rond eten. Of je nu kiest voor een driegangenmenu of een barbecue, we got you.

3. We kunnen er een persoonlijk mini-festival van maken

Jazeker, dat lees je goed. Beachclub Indigo is gespecialiseerd in festivals en evenementen, grote én kleine. Dat betekent dat jouw verjaardag je eigen mini-festival kan worden. Inclusief dj en/of band, foodstands en nog veel meer moois. Vraag gewoon even naar de mogelijkheden

4. Je bent buiten

Even afgezien van alles wat we voor je kunnen regelen, wat is er mooier dan je verjaardag middenin de natuur vieren? Die mooie Haagse duinen wil je toch voor geen goud missen? Laat staan een duik in de zee, het zou zomaar eens héél mooi weer kunnen worden op je verjaardag, kan je net zo goed even gaan pootje baden!

5. Van cocktailworkshops tot Expeditie Indigo

We schénken niet alleen de allerbeste cocktails, we kunnen je ook leren hóe je dat doet door een cocktailworkshop te geven als je dat leuk vindt. Ook sportievere activiteiten kunnen we over meedenken. Ooit al eens willen meedoen aan Expeditie Robinson? Kan gewoon bij Indigo, namelijk bij Expeditie Indigo 😉 Jep… nu al spannend.

6. We hebben het leukste team van Scheveningen

En dat betekent dat van ons barpersoneel tot aan de bediening er alles aan doet om jullie volledig in de watten te leggen terwijl jij je verjaardag op het strand viert. Mét de benodigde gezelligheid en professionaliteit. Elk Indigo-teamlid is uniek, dat maakt ons hele team ook zo sterk. En dat merk je.

7. Je kunt na je verjaardag gewoon door naar het volgende feestje…

Want daar geven wij er ook genoeg van bij Indigo. Vier je verjaardag bij ons voordat we een strandbios houden, vier het op één van onze festivals of ga met elkaar aan tafel voor we een pop-up pleinfeestje geven. Dubbel feest!

8. Wij hebben de beste in-house dj’s

Zelfs als je geen speciale dj wil inhuren voor je verjaardag bij Indigo, zorgen wij dat de muziek helemaal past bij je feestje. Dat komt doordat we onze eigen professionele in-house dj’s hebben, die het hele jaar door op grote feesten draaien – niet voor niets. Ze weten alles van muziek en hebben elk hun eigen specialisatie. Kom maar door dus, met je verjaardag op het strand terwijl je naar je lievelingsgenres luistert.

9. Je bent bij Indigo, maar het voelt als vakantie

Een dag bij Indigo voelt als een weekend vakantie. Dat komt doordat we je helemaal onderdompelen met álles wat je op vakantie krijgt: heerlijk eten en een menukaart die je niet gewend bent, vrolijk en energiek personeel, heerlijk weer of een gezellig etentje bij ons binnen, gekleurde tafeltjes en stoeltjes, kaarsen en vuurkorven, lampionnen, plantjes en verse bloemen: dat is wat je krijgt – en voor minder dan dat doen we ’t niet.

Bij Beachclub Indigo kun je terecht voor al je feesten en partijen. We hebben een overzicht gemaakt van de meest voorkomende feestjes:

Team outing at the beach

Contact

met Beachclub Indigo

Contact:

General:
Phone +(31) 624 96 24 42

Parties & big reservations:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Job applications:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacy statement
Cookie policy

 

 

Directions:

Attention! If you use navigation, press 'Zwarte Pad 65' instead of 'Strandweg 65'.

Beachclub Indigo is located on the Zwarte pad and is easily accessible by public transport, terminus of tram 1 and 9/bus 23.

Parking is possible on the parking lot (paid) at the Black Path. There are also plenty of parking garages in the area. Beachclub Indigo is located on the Zwarte Pad and is in the middle of both walkways to the beach.

Opening hours:

1 April to 1 October
9:00 a.m. to 1:00 a.m.

Address:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

en_GBEnglish