Beachclub Indigo: de kleurrijkste strandtent op het Zwarte Pad Scheveningen

Op Scheveningen (ja, zo zeggen we dat hier) vind je de bekende Scheveningse Boulevard met reuzenrad, ijskraampjes, churros, tal van strandtenten en de pier (die ’s avonds oplicht door honderden lichtjes aan het reuzenrad, so dreamy). Nu is dat hartstikke gezellig natuurlijk, maar soms wil je wel naar het strand, alleen een wat rustiger plekje opzoeken. Kan lastig zijn in de zomer, aangezien Scheveningen dan best een toeristische trekpleister is.

Nu heeft Scheveningen al sinds jaar en dag een verborgen pareltje: het Zwarte Pad. Hoe je ‘m vindt? Loop met de zee aan je linkerhand langs het reuzenrad de boulevard over, tot je over een paar meter strand moet lopen om bij de volgende strandtent aan te komen. Gelukt? Welkom, je bent er. Nu is het zaak dat je nog een stukje doorloopt, en wel tot aan een houten poort waarop in kleurrijke letters ‘INDIGO’ staat geschreven. Welkom, je bent bij Indigo, de kleurrijkste strandtent van het Zwarte Pad. Wat je ziet: houten tafels en stoelen in alle kleuren van de regenboog, grote loungebanken en -bedden waar je uitgestrekt op kunt zonnen, een houten buitenbar waar magischerwijs de allerbeste cocktails uit komen, geshaket door onze supergezellige barpersoneel, borden vol kleurrijke gerechten en allerlei soorten mensen die één ding gemeen hebben: iedereen is helemaal zichzelf, en dat is het mooiste wat er is. Overigens zijn we ook niet bescheiden over onze kwalitatief uitstekende muziekkeuzes. Met muzieklijsten gemaakt door dj’s, muziekkenners en -liefhebbers pur sang, regelmatig een dj in de Indigo DJ-Boot, kunnen we stellen dat je bij ons nooit een nummer hoort waar je niet relaxed/blij/vrolijk van wordt.

Kortom: zoek je de kleurrijkste (op meer dan één manier) strandtent van het Zwarte Pad, dan moet je bij Beachclub Indigo zijn. Wij staan met open armen klaar om je te ontvangen en het beste plekje op ons terras te geven. Beloof jij dan dat je écht even gaat relaxen?

en_GBEnglish