teamuitje Scheveningen corona beachclub indigo

Bedrijfsevenement Scheveningen? Kies Indigo! Dit is waarom

Blog van Beachclub Indigo

Je bent op zoek naar dé plek om een bedrijfsevenement te organiseren – en dat doe je het liefst in de buurt van het strand. Goed nieuws: laten bedrijfsevenementen in Scheveningen nou nét onze specialiteit zijn!

Wat je moet weten:

Een bedrijfsevenement in Scheveningen is op zich al een goede keuze. Grote kans dat als je hier naar op zoek bent, je sowieso kiest voor iets dat anders dan anders is. Dan ben je bij ons dus aan het juist adres. De bedrijfsevenementen die wij organiseren komen in alle soorten en maten, maar zijn afgezien van het feit dat ze precies zijn afgestemd op jouw wensen, een ervaring op zich. We bieden volledige pakketten aan met een barbecue of een food market, maar ook een driegangendiner is mogelijk. Daarbij kun je kiezen voor teambuilding door te gaan voor Expeditie Indigo (lees: avontuurlijke spelletjes doen op het strand in teamvorm) of, als je een team hebt dat niet bang is voor een beetje water, een cursus SUPpen. Ook rustigere activiteiten zoals een cocktailworkshop zijn mogelijk. Wel in voor een verrassingselement? Wat dacht je van acrobatische dansers of vuurspuwers? Of een band of DJ die de dag van muziek voorziet?

Bij Indigo is werkelijk álles mogelijk, hoe bijzonderder je bedrijfsevenement in Scheveningen, hoe beter. Ons creatieve, professionele team denkt graag mee naar wat het beste bij jullie dag past en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Ja, ook als er ruimte gewenst is voor stilte, zodat er (zo nodig besloten) kan worden vergaderd, een presentatie kan worden gegeven of het tijd is voor de jaarlijkse speech.

Wij bezorgen jou en je collega’s een onvergetelijke dag – en dat doen we met vakkennis, oog voor detail, precisie en een professionele houding. Nieuwsgierig geworden naar wat we allemaal bieden? Download onze brochure of neem contact op met Indigo’s Laura-Lee. Zij beantwoordt met alle liefde alle vragen die je hebt. Tot snel!

teamuitje Scheveningen corona beachclub indigo

Bij Beachclub Indigo kun je terecht voor al je feesten en partijen. We hebben een overzicht gemaakt van de meest voorkomende feestjes:

Team outing at the beach

Contact

met Beachclub Indigo

Contact:

General:
Phone +(31) 624 96 24 42

Parties & big reservations:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Job applications:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacy statement
Cookie policy

 

 

Directions:

Attention! If you use navigation, press 'Zwarte Pad 65' instead of 'Strandweg 65'.

Beachclub Indigo is located on the Zwarte pad and is easily accessible by public transport, terminus of tram 1 and 9/bus 23.

Parking is possible on the parking lot (paid) at the Black Path. There are also plenty of parking garages in the area. Beachclub Indigo is located on the Zwarte Pad and is in the middle of both walkways to the beach.

Opening hours:

1 April to 1 October
9:00 a.m. to 1:00 a.m.

Address:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

en_GBEnglish