Bedrijfsfeest +

Je kan het al bijna niet meer terughalen maar oh, oh, oh, wat was het een warme, lange zomer. En dat hebben we geweten bij Beachclub Indigo. De aanvragen voor een BBQ met het bedrijf, teamuitjes en verjaardagsborrels bleven binnenstromen. Dankzij een goede planning en de tomeloze inzet van ons personeel, lukte het vrijwel iedereen een mooi plekje bij Indigo te geven. Wat is er nu lekkerder dan met je collega’s borrelen op het strand, terwijl de zon langzaam in de zee zakt. Niets, toch?! Dat moeten ze ook gedacht hebben bij een groot advocatenkantoor uit Amsterdam. Kosten nog moeite werden gespaard om alle medewerkers een fantastisch bedrijfsfeest aan het Scheveningse strand te geven. Naast een overheerlijke BBQ waren er een oesterman, een top DJ, een fotobooth en een ijsfiets. 150 juristen hebben tot in de late uurtjes gegeten, gedanst en gedronken. Een feest om nooit te vergeten! Wil je ook zo’n gaaf bedrijfsuitje? Stuur dan vrijblijvend een mail naar info@beachclubindigo.nl voor meer informatie.

Contact

met Beachclub Indigo

Contact:

General:
Phone +(31) 624 96 24 42

Parties & big reservations:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Job applications:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacy statement
Cookie policy

 

 

Directions:

Attention! If you use navigation, press 'Zwarte Pad 65' instead of 'Strandweg 65'.

Beachclub Indigo is located on the Zwarte pad and is easily accessible by public transport, terminus of tram 1 and 9/bus 23.

Parking is possible on the parking lot (paid) at the Black Path. There are also plenty of parking garages in the area. Beachclub Indigo is located on the Zwarte Pad and is in the middle of both walkways to the beach.

Opening hours:

1 April to 1 October
9:00 a.m. to 1:00 a.m.

Address:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

en_GBEnglish