Beste burgers (ook vega en vegan) van het strand

Okee, bescheiden is het misschien niet, maar wel eerlijk: wij hebben dus de beste burgers van het strand. Omdat we uitsluitend werken met zeer ervaren chefs die altijd op zoek zijn naar de beste kwaliteit producten en elke dag hun liefde voor koken willen delen met de gasten, kunnen we je een kwalitatief uitstekende BBQ bieden. De burgers worden met zorg bereid voor ze op de grill gaan – en dat geldt niet alleen voor de carnivoren onder ons. Het leuke van Beachclub Indigo is dat ook pescetariërs, vegetariërs en veganisten bij ons kunnen BBQ’en. Ja, tuurlijk zijn onze groentespiesjes om van te watertanden, maar de Indigo-keuken gaat verder dan dat. Denk aan portobello’s met kaas, linzenburgers en vegan burgers die zó goed zijn, dat je het verschil tussen een gewone en vegan burger niet eens proeft. Qua vis werken we het liefste met de lokale visboeren die de vangst van de dag kakelvers komen brengen en geloof het of niet: zelfs onze BBQ Side Salad is om je vingers bij af te likken. Daarbij hebben we een eigen smoker die we graag tevoorschijn toveren. Chef’s Table is er niets bij 😉.
Trouwens, als je back to basic wil: voor kleinere gezelschappen hebben we onze speciale tafelbarbecues. Die steken we voor je aan, zodat je zelf kunt grillen.

Extra origineel Bedrijfsfeest BBQ bij Beachclub Indigo?
Wil je extra ambiance tijdens je bedrijfsfeest met BBQ op het strand? Kies voor een leuke band die tijdens het eten de sterren van de hemel speelt, ga voor een mooi wijnarrangement (onze chefs kunnen je perfect adviseren) of doe een gezellige quiz! Regelen wij de leukste host, beloofd.

en_GBEnglish