grootste geheim van strandtent Scheveningen: Indigo

Op zoek naar bijzondere teambuilding activiteiten? Dit zijn de 5 meest gemaakte fouten

Blog van Beachclub Indigo

Op zoek naar bijzondere teambuilding activiteiten? Ja, dat snappen we. In een tijd van zoommeeting en thuiswerken is het wat lastiger om de teamspirit erin te houden. Je ziet je collega’s minder vaak dan je zou willen, maar dat betekent niet dat samenwerken minder belangrijk is geworden. Sterker nog, het is des te belangrijker dat je team weet wat het aan elkaar heeft, dat er tussendoor grapjes gemaakt kunnen worden en thuiswerken niet voelt alsof je al het werk in je eentje verricht. En dus zijn teamuitjes nu waardevoller dan ooit. Dat geldt zelfs voor het team van Beachclub Indigo, dus we spreken uit ervaring.

Als je op zoek bent naar bijzondere teambuilding activiteiten, ben je bij Beachclub Indigo aan het juiste adres. Niet alleen omdat we zoveel mogelijkheden hebben (waarvan we straks een tipje van de sluier gaan oplichten), maar ook omdat het onze specialisatie is. Van de inmiddels acht jaar dat we op het Zwarte Pad staan, hebben we ons in al die jaren steeds meer gespecialiseerd in bijzondere teambuilding activiteiten. We weten dus ook heel goed waar het mis kan gaan. Heb je gedacht aan verschillende weersomstandigheden? Hoe hou je voldoende afstand en kun je toch bonden? Wat doe je met het eten en eventuele allergieën? En wat als je in alle gezelligheid ook de ruimte nodig hebt voor een belangrijke presentatie of vergadering? We zetten het hieronder voor je op een rij.

  1. Teambuilding is meer dan een gezellige borrel
  2. Het wispelturige Scheveningse weer: zo houden we er rekening mee
  3. Hoe hou je voldoende afstand en kun je toch bonden?
  4. Wat doe je met eten en eventuele allergieën?
  5. Ruimte voor een presentatie of vergadering

Teambuilding is meer dan een gezellige borrel

Borrelen kan je overal, het zijn de bijzondere teambuilding activiteiten die je teamuitje meerwaarde geven. Door samenwerken op een speelse manier leer je elkaar écht kennen. Wie is de hardloper? Wie moedigt aan? Wie neemt de leiding? Allemaal belangrijke zaken die je meer inzicht geven in de dynamiek van je team. Dit kan al beginnen met een yogales op het strand, of je stapt met z’n allen op een SUP-board en peddelt de zee in. Beetje meer actie nodig? Oh yes, Expeditie Indigo zorgt niet alleen voor teambuilding, maar ook voor avontuur. Zelf vuur maken, boogschieten, noem maar op.

Het wispelturige Scheveningse weer: zo houden we er rekening mee

Ja, je kiest voor Scheveningen, dus je weet nooit of de zon schijnt als nooit te voren, of dat je in een hoosbui belandt. Eerlijk is eerlijk. Zeker als je ver van tevoren plant, kan het weer alle kanten op gaan. Aangezien wij dat weten als geen ander, hebben we Indigo zo ingericht dat het dak erop én eraf kan. Ook hebben we speciale doorzichtige puien en wanden laten bouwen zodat activiteiten gewoon kunnen doorgaan terwijl je droog blijft, maar hou je wel dat mooie uitzicht op zee. Luxe!

Hoe hou je voldoende afstand en kun je toch bonden?

Gezelligheid zien we als mens vaak als in een knusse sfeer met elkaar zijn. En dan het liefst niet op anderhalve meter afstand. Alleen kan dat nou eenmaal niet in deze tijd, want veiligheid gaat voor alles. Daarom hebben we onze bijzondere teambuilding activiteiten zo aangepast dat afstand houden geen probleem is. Ons terras en onze woonkamer hebben we daarbij ook nog eens extra gezellig gemaakt (denk lampionnen, mooie bloemboeketten en lampjes) zodat de sfeer altijd voelbaar is – al sta je in je eentje middenin de zaal. Echt hoor, kom maar eens binnenlopen. Voel je je gelijk thuis.

Wat doe je met eten en eventuele allergieën?

Een veelvoorkomende vraag is wat te doen met allergieën. Logisch, want (om maar een voorbeeld te noemen) lekker, glutenvrij eten is voor veel keukens best lastig. Behalve voor die van ons. Wij hebben professionele chef-koks in de keuken staan die precies weten hoe ze van elke maaltijd een feestje kunnen maken, terwijl ze rekening houden met elke mogelijke allergie. Ze maken dan ook elke dag alles vers voor je klaar – van BBQ tot driegangenmenu en van vleesgerechten tot vegan menu’s: keuze genoeg. Daarover dus zeker geen zorgen!

Ruimte voor een presentatie of vergadering

Ons creatieve, professionele team denkt graag mee naar wat het beste bij jullie dag past en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Ja, ook als er tijd gewenst is voor stilte, zodat er (zo nodig besloten) kan worden vergaderd, een presentatie kan worden gegeven of het tijd is voor de jaarlijkse speech. Een bedrijfsfeest op het strand betekent bij Indigo niet dat er alleen gefeest moet of kan worden. Er is altijd ruimte voor stilte wanneer er speeches worden gehouden en zelfs wanneer er een serieuze, besloten vergadering plaatsvindt, zorgen wij er op professionele wijze voor dat de ruimte wordt afgeschermd. Zo kun je alle belangrijke zaken bespreken zonder gestoord te worden. Snacks en drankjes op tafel nodig? Geen probleem. Beamer met geluid voor een presentatie gewenst? Ook dat kan.

Geen zin om zelf na te denken, maar wil je gewoon iets gaafs neerzetten met bijzondere teambuilding activiteiten? Ook dat kan. Geef onze eventmanager Laura-Lee een paar steekwoorden en zij zorgt samen met het hele Indigo-team dat de hele dag op z’n pootjes terechtkomt.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op via info@beachclubindigo.nl – we beantwoorden met alle liefde alle vragen die je hebt. Wie weet tot snel, maken we er een feestje van met z’n allen!

grootste geheim van strandtent Scheveningen: Indigo

Bij Beachclub Indigo kun je terecht voor al je feesten en partijen. We hebben een overzicht gemaakt van de meest voorkomende feestjes:

Team outing at the beach

Contact

met Beachclub Indigo

Contact:

General:
Phone +(31) 624 96 24 42

Parties & big reservations:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Job applications:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacy statement
Cookie policy

 

 

Directions:

Attention! If you use navigation, press 'Zwarte Pad 65' instead of 'Strandweg 65'.

Beachclub Indigo is located on the Zwarte pad and is easily accessible by public transport, terminus of tram 1 and 9/bus 23.

Parking is possible on the parking lot (paid) at the Black Path. There are also plenty of parking garages in the area. Beachclub Indigo is located on the Zwarte Pad and is in the middle of both walkways to the beach.

Opening hours:

1 April to 1 October
9:00 a.m. to 1:00 a.m.

Address:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

en_GBEnglish