Dennis & Natalia trouwen op het strand in Scheveningen

Afgelopen donderdag vierde het Nederlands/Colombiaanse stel Dennis en Natalia hun bruiloft bij Beachclub Indigo. Terwijl alle huwelijk gasten het soon-to-be bruidspaar op het strand op stonden te wachten, brak het zonnetje door en gingen we een prachtige avond tegemoet. Terwijl de trouw ceremonie werd voltrokken door de burger van ambtelijke stand was de keuken druk in de weer met de voorbereidingen. Nadat het bruidspaar elkaar een kus mocht geven werden de eerste dienbladen met champagne uitgedeeld. Het eten volgde al snel, sushi, vis van de bbq, pasta en overheerlijke toetjes. Er was dit keer gekozen voor een ‘walking diner’. Dit gaf de avond een licht informeel tintje en kwam de sfeer volledig ten goede.

Echt iets om in je achterhoofd te houden. Of je nou een verjaardag, sport evenement, activiteit, studentenfeest, bedrijfsevenement, bedrijfsfeest of huwelijk / bruiloft hebt, echt een aanrader, erg gezellig! Terwijl de drank steeds rijkelijker begon te vloeien en de heupen langzaam los kwamen (vooral bij de Hollanders) was het tijd om te gaan dansen. De Salsa galmde uit de speakers en er werd tot laat een groot feest gemaakt.

Lieve Dennis en Natalia, we zijn vereerd dat jullie deze dag bij ons wilden vieren. Wij wensen jullie al het geluk van de wereld!

en_GBEnglish