Een BBQ op strand Scheveningen? Dat regelt Indigo!

Het is zomer en je wil met een groep mensen het liefst heerlijk eten in relaxte sferen. We raden het al: jij wil barbecueën op het strand in Scheveningen – en laten wij nou nét weten wat je nodig hebt. Met een team van chefs die werken met producten van de hoogste kwaliteit, een eigen smoker en een barbecue-assortiment waar je u tegen zegt, wordt dit een diner waar je nog wekenlang van droomt. IJskoud speciaalbier of frisse limonade (of iets anders van onze, al zeggen we het zelf, drankenkaart van hoogstaande kwaliteit) erbij en je avond is compleet.

Of je nu met een groot of een klein gezelschap komt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je met een kleinere groep mensen zelf gaan grillen, bakken en braden op onze kleinere tafelbarbecues. Vis, vlees, vega: alles wordt vers gemaakt, met zorg uitgekozen en staat voor jullie klaar om met liefde bereid te worden.

Street Food World Market
Kom je met een grotere groep? Dan kun je kiezen uit één grote barbecue, maar ook uit verschillende keukens.

Weleens onze Street Food World Market geprobeerd? Dit is een BBQ op het strand dat je in Scheveningen nergens anders ziet dan bij ons: onze Indigo-chefs bereiden op vier verschillende tonnen wereldgerechten uit elke windstreek. Zin in Mexicaans? Wordt geregeld. Toch liever een klassieke Amerikaanse burger? Doen we. Kortom: je teamuitje of bedrijfsfeest krijgt een echte festival-vibe. Precies wat je nodig hebt in de zomer.

Barbecues op onze evenementen
Indigo zou Indigo niet zijn als we nóg een optie hebben waardoor je bij ons kunt barbecueën: regelmatig organiseren we feesten waarbij je met ons kunt mee-eten tijdens een gezamenlijke barbecue (vaak zit deze al bij de ticketprijs inbegrepen), of zorgen we dat er een of meerdere barbecues klaarstaan waarbij ‘bring your own’ de enige regel is. Dat wil zeggen: jij bereid thuis je maaltijd voor, maar kunt het bij ons op de barbecue leggen om te grillen en tijdens één van onze feesten op te eten. Perfect, toch?! Check de evenementen op onze Facebook-pagina om te kijken welke feesten deze mogelijkheid bieden. Voor dit jaar staat in elk geval Indiburn (20 juli 2019) op de agenda met een ‘bring your own’-thema en OH! SO ‘90s met een door ons georganiseerde BBQ op het strand in Scheveningen.

We hopen je gauw te zien!

en_GBEnglish