Hoe een bedrijfsfeest op het strand Scheveningen bij Indigo eraan toe gaat

Je hebt wat te vieren met je collega’s en dat wil je goed doen. Superleuk! Laat het nou even toevallig zijn dat je bij Beachclub Indigo helemaal aan het juiste adres bent.
Een bedrijfsfeest op het strand van Scheveningen organiseren kan best een hoop werk zijn. We hebben niet voor niets een e-book geschreven over hoe je je evenement het beste laat plaatsvinden. Geen tijd om te lezen? We nemen je graag alle zorgen uit handen – maar wel à la Indigo.
Een bedrijfsfeestje bij ons is er geen zoals je die gewend bent. Of je nou een kleiner budget hebt of voor een speciale gelegenheid wat meer uit de kas kan halen: we pakken uit, en goed ook. Onze chef-de-cuisines maken elke dag alles vers voor je klaar, van buffet tot BBQ tot driegangenmenu: keuze genoeg! Ook aan dieetwensen wordt gedacht. Je kunt een drankarrangement afnemen zoals jij denkt dat het beste bij jullie feest past (zelfs een professionele cocktailbar is mogelijk) en als de voetjes van de vloer mogen, kun je kiezen tussen de beste bands of tofste dj’s. We denken graag met je mee en zetten daarbij met alle liefde ons netwerk in.
Beetje actie nodig? Oh yes, Expeditie Indigo zorgt niet alleen voor teambuilding, maar ook voor avontuur. Zelf vuur maken, boogschieten, noem maar op. Iets minder behoefte aan competitie, maar wel in voor een activiteit tijdens je bedrijfsfeest op het strand? Kom SUPPEN, maak een boottocht… er is echt voor elke wens een oplossing.
Geen zin om zelf na te denken, maar wil je gewoon iets gaafs neerzetten? Ook dat kan. Geef onze eventmanager Laura-Lee een paar steekwoorden en zij zorgt samen met het hele Indigo-team dat de hele avond op z’n pootjes terechtkomt.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op via info@beachclubindigo.nl – we beantwoorden met alle liefde alle vragen die je hebt. Wie weet tot deze zomer, maken we er een feestje van met z’n allen!

en_GBEnglish