Indiburn: het grote Indigo-zomerfeest op het strand

Blog van Beachclub Indigo

Jij hebt zin in een strandfeest in de zomer, wij zijn een kei in evenementen op het strand organiseren. Elke maand organiseert Indigo een groot feest op het strand met telkens een ander thema. Deze keer in de spotlights: INDIBURN 2020!

In juli is het tijd voor Indiburn. De precieze datum houden we nog heel eventjes geheim, maar dat de eerste geruchten nu al rondgaan is een feit. Waarom? Indiburn is het meest betoverende feest van het jaar. Indigo verwordt tot een eigen staat vol met kunstinstallaties, performances, dj’s, bands, haute frituur (zo lekker smaakte je patatje oorlog nog nooit), geheime tunnels, wonderlijke wezens… het dak gaat er soms zelfs letterlijk af!

Afgelopen jaar vierde Indiburn haar vijfjarig jubileum, dus pakten we extra groots uit. Vanaf het middaguur waren er hoepelworkshops, cocktailbars en stonden de bring-your-own-barbecues te loeien. Ja, dat lees je goed, bring-your-own-barbecues. Die hebben we in het leven geroepen omdat met elkaar eten één van de leukste dingen is om te doen, maar wij ook weten dat festival-food soms wat aan de dure kant kan zijn. Nu hebben we natuurlijk onze eigen keuken, maar voor de liefhebbers is er dus een bring-your-own-barbecue. Dat houdt in dat je je eigen barbecue-food kunt meenemen en gewoon bij ons op de barbecue kunt knallen. Heâhlûk zeggen ze dan, op z’n Haags. Die bring-your-own-barbecue is overigens een terugkerend onderdeel van Indiburn, just so you know.

Verder: mythische wezens die op stelten om je heen dansen, ondergrondse tunnels die leiden tot een ruimte waar je in alle rust van een privé-concert kunt genieten, onze eigen tien Indi-geboden, een dj- en band-line-up waar je ‘u’ tegen zegt. Van Georgetown (US) tot Three Little Clouds en van Mino Abadier tot Closetoya, elke act maakte er een mégafeest van. En dat is precies hoe Indiburn hoort te zijn.

Wat er komend jaar allemaal gaat gebeuren, blijft voorlopig nog een verrassing. Hou onze Instagram en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws én de eerste kaartjes. Ben je erbij?  

Bij Beachclub Indigo kun je terecht voor al je feesten en partijen. We hebben een overzicht gemaakt van de meest voorkomende feestjes:

Team outing at the beach

Contact

met Beachclub Indigo

Contact:

General:
Phone +(31) 624 96 24 42

Parties & big reservations:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Job applications:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacy statement
Cookie policy

 

 

Directions:

Attention! If you use navigation, press 'Zwarte Pad 65' instead of 'Strandweg 65'.

Beachclub Indigo is located on the Zwarte pad and is easily accessible by public transport, terminus of tram 1 and 9/bus 23.

Parking is possible on the parking lot (paid) at the Black Path. There are also plenty of parking garages in the area. Beachclub Indigo is located on the Zwarte Pad and is in the middle of both walkways to the beach.

Opening hours:

1 April to 1 October
9:00 a.m. to 1:00 a.m.

Address:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

en_GBEnglish