Trouwen op het strand bij Indigo: 7 redenen

Blog van Beachclub Indigo

Je bent op zoek naar de perfecte trouwlocatie – en als je in de lente of de zomer trouwt, wil je die natúúrlijk het liefst op het strand vinden. Begrijpen we als geen ander. Wat we óók heel goed weten, is hoe belangrijk de allermooiste dag van je leven voor je is, en hoe fijn het is als alles klopt. Hierbij dus 7 redenen waarom je wil trouwen op het strand, en dan in het bijzonder bij Indigo. 

Zon op je gezicht (zelfs bij regen!)

Bij Indigo schijnt altijd de zon. Echt waar. Als ‘ie buiten niet tevoorschijn komt (wat op een of andere manier bijna altijd wél zo is wanneer koppels in de echt verbonden worden bij ons), dan schijnt ‘ie binnen wel. Komt door ons mooie, gekleurde dak, waar het daglicht doorheen schijnt en alles een zonnige gloed geeft. Zo ben je verzekerd van een gouden gloed over je hele dag. 

Passende decoratie

Wij hebben de leukste, creatiefste mensen om ons heen verzameld die jouw dag een unieke uitstraling geven. Geen enkele bruiloft ziet er bij Indigo hetzelfde uit, maar elke bruiloft bij Indigo is tot in de puntjes verzorgd en persoonlijk op jullie wensen afgestemd. Roep iets en wij regelen het voor je. Weet je nog niet zo goed wat je wil? Ook dan staan we klaar om jullie met kennis en kunde te adviseren en/of ideeën voor te leggen. 

Geen geregel

Trouwen op het strand bij Beachclub Indigo zorgt voor een dag die net zo sprookjesachtig is als jullie liefde en het leven dat jullie samen tegemoet gaan. Waarom? Eigenlijk is het vrij simpel: Wij. Regelen. Alles. Natuurlijk kies je zelf je gasten en de fotograaf uit, maar van vroeg tot laat zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld is, in de sfeer die jij wil. Een Pinterest-moodboard is er niets bij. Zelfs de taart is zo mooi dat je ‘m bijna niet wil aansnijden! 

De lekkerste bruidstaart

En dan overdrijven we niet. Stel, je hebt geen idee waar je moet beginnen om een bruidstaart te regelen… hebben wij toch even de beste taartenbakker van Den Haag en omstreken in ons midden! Proeven? Kan ook. Hoef je daar in elk geval niet meer over na te denken. 

Onvergetelijk trouwalbum

Je wil je dag vastleggen, de omgeving erin meenemen – wat is er mooier dan in je bruidsjurk of trouwpak in de duinen of bij de branding te worden gefotografeerd bij ondergaande zon? Lijkt wel een film, als we ’t zo omschrijven. Laten wij nou de beste trouwfotograaf in huis hebben die Beachclub Indigo als trouwlocatie op het strand van binnen en van buiten kent. Zo weet je zeker dat je trouwfotoalbum tijdloos mooi wordt. Natuurlijk niet verplicht, maar wel een (heel goede) optie om te overwegen. Scheelt ook weer een hoop gedoe. 

Een bruiloft-barbecue of liever een meergangendiner? 

Een perfect afgestemd menu waarbij rekening wordt gehouden met iedereens eetwensen? Check. De mogelijkheid om je bruiloft in festival-sfeer te vieren met een giga barbecue, of juist een food-market, met vuurkorven terwijl er tientallen lichtjes boven je hoofd bungelen en je met elkaar de zon in de zee zit zakken? Check. Een sfeer die vakantie, ontspanning en feest ademt? Check. Wat wil je nog meer? 

Je bent op het strand

Laten we wel wezen: de voornaamste reden om het strand als trouwlocatie te kiezen, is simpelweg dat je op het strand bent. Aan het eind van de dag trek je je schoenen uit en dans je met je nieuwe levenspartner en alle gasten onder de sterrenhemel in het zand. Picture perfect, en dat is een understatement. 

Bij Beachclub Indigo kun je terecht voor al je feesten en partijen. We hebben een overzicht gemaakt van de meest voorkomende feestjes:

Team outing at the beach

Contact

met Beachclub Indigo

Contact:

General:
Phone +(31) 624 96 24 42

Parties & big reservations:
Laura-Lee Savoia +(31) 6 18 70 88 36
info@beachclubindigo.nl

Job applications:
Dunja Kloos +(31) 6 38 38 63 53
personeel@beachclubindigo.nl

Privacy statement
Cookie policy

 

 

Directions:

Attention! If you use navigation, press 'Zwarte Pad 65' instead of 'Strandweg 65'.

Beachclub Indigo is located on the Zwarte pad and is easily accessible by public transport, terminus of tram 1 and 9/bus 23.

Parking is possible on the parking lot (paid) at the Black Path. There are also plenty of parking garages in the area. Beachclub Indigo is located on the Zwarte Pad and is in the middle of both walkways to the beach.

Opening hours:

1 April to 1 October
9:00 a.m. to 1:00 a.m.

Address:

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag

en_GBEnglish
nl_NLDutch en_GBEnglish