Vegan eten op het strand: nu ook bij Beachclub Indigo

Bij Beachclub Indigo zijn we de afgelopen tijd veel bezig met manieren om onze strandtent zo duurzaam mogelijk te maken. Zo zorgen we bijvoorbeeld dat we in de keuken een strikte Zero Waste Policy aanhouden, werken we met veel lokale producten en serveren we vis van lokale visserijen die hun vangst uit de Noordzee halen. Onze rietjes zijn ingewisseld voor kartonnen varianten, we hebben een professioneel duurzaamheidsrapport laten opstellen en organiseren zo nu en dan een Beach Clean-up (hou onze Facebook-pagina in de gaten voor de volgende!).

We beseffen heel goed dat het altijd beter kan, dus zijn onze chefs dit jaar aan de slag gegaan met een menukaart die ook voldoende vegan gerechten bevat! Te beginnen met ons ontbijt: Vegan ontbijten op het strand kan met onze Green Bowl met mango, pompoen, granaatappel, bladspinazie, sojabonen en pompoenpitten. Dan hebben we als vegan lunch nog onze overheerlijke, huisgemaakte, smeuïge falafelburger met zongedroogde tomaat, bladspinazie, rode ui en vegan saus (vraag er eventjes specifiek naar bij je bestelling). Dan hebben we heerlijk fingerfood, bijvoorbeeld vers brood met olijventapenade, nachos met salsa en jalapeños, avocado fries, superknapperige zoete aardappelfrietjes, samosa’s… keuze te over.

Als je een vegan diner op het strand wil, ben je bij ons ook aan het goede adres. Kom je met een groter gezelschap, bel ons dan even op en we zorgen dat we een topdiner voor jullie samenstellen! Uiteraard kun je ook vegan a la carte eten en zijn we altijd bereid om gerechten aan te passen. Wat denk je van onze Pumpkin Taco’s, of Parel Couscous met zoete aardappel, avocado, venkel, tatsoi, geroosterde paprika en nori? Zoals je leest weten onze chefs heel goed dat er veel meer is dan een sojaburger (die ook hartstikke lekker kunnen zijn, natuurlijk) en zijn onze vegan gerechten met zorg, aandacht en liefde samengesteld. Vegan eten op het strand was nog nooit zó lekker.

en_GBEnglish