Vier je verjaardag op het strand bij Indigo!

Go shawty, it’s ya birthday, we’re gonna party like it’s ya birthday! Gegarandeerd dat je deze hit uit de speakers hoort komen wanneer jij je verjaardag op het strand viert, bij Indigo welteverstaan. Een verjaardag bij Indigo is er niet zomaar eentje… hou je vast, dit wordt een ochtend/middag/avond/nacht voor in de boeken hoor.

Van ananassen tot de jaren ‘70
Kijk, je verjaardag vier je maar eens per jaar – en het is wel de bedoeling dat die ene dag precies in elkaar zit zoals jij het liefste wil. Ben je he-le-maal weg van ananassen? Dan fixen we gewoon dat die overal te zien en te proeven zijn tijdens een Pineapple Party. Meer zin in een goed feestje zoals ze die in de jaren zeventig vierden? Zorgen we ook voor, zélfs inclusief dj, als je wil. Kortom: geef jij bij je ideeën aan, denken wij met alle liefde met je mee hoe we je dag met zoveel mogelijk kleur, sfeer en gezelligheid kunnen invullen.


BBQ, strand, verjaardag: picture perfect bij Indigo
Zie je het al voor je? Mooi. Moeten je gasten alleen nog eten. Natuurlijk zorgen onze chefs voor een uitstekend smakend buffet als dat je voorkeur heeft, of ontwikkelen ze met alle liefde het perfecte driegangenmenu voor jou en je gasten. Maar hey, wat we ook hebben is misschien nog wel veel leuker: BBQ Specials! Denk aan een Fish BBQ, een Meat BBQ, Vega of Vegan voor de liefhebber is ook zéker mogelijk – of een combinatie van dit alles. Met elke voorkeur of allergie kan rekening worden gehouden. Zie je het voor je? Jij en je vrienden aan de tropische cocktails (of speciaalbier, alles kan worden geregeld), onze chefs voor jullie aan de slag op het strand, het diner dat wordt bereid op tonnen… Zeer Instagram-waardig, overigens 😉.

Feest!
Zoals we begonnen, sluiten we ook af: go shawty, it’s ya birthday! En je verjaardag zonder een goede dosis muziek is maar een halve, vinden wij. Daarom hebben we contact met de beste dj’s uit Den Haag en omstreken. Vertel ons wat voor muziekstijl(en) jij het liefst hoort en wij zorgen dat de perfect fit achter de draaitafel platen komt spinnen.
Eén ding is zeker: je verjaardag vieren op het strand is iets wat je minstens één keer in je leven moet hebben gedaan. Zorg jij dat je ‘m dit jaar van je bucketlist kan afstrepen?
Zien we jullie afdeling/team volgend jaar bij Indigo?

en_GBEnglish