Waarom trouwen op het strand zo bijzonder is

Je hebt de liefde van je leven enige tijd geleden ontmoet en hij of zij heeft je ten huwelijk gevraagd (of andersom!). Een paar weken lang zweven jullie op een roze wolk van geluk, je gaat je leven delen met degene van wie je het meeste houdt – en dat is bijzonder. Zo bijzonder zelfs, dat er voor je het weet van alles moet worden geregeld. Datum geprikt? Mooi. Dan nu alleen nog maar… ehm… de locatie, je outfit, het eten, de taart, rekening houden met weersomstandigheden, een lijst maken van de mensen die je er het liefste bij wil hebben, een fotograaf, een videograaf, alle vragen van iedereen beantwoorden… ja, je snapt ‘m: het geregel gaat beginnen… en daarmee (hoe leuk een bruiloft ook is) stress!

Wij weten één ding zeker: trouwen op het strand bij Beachclub Indigo zorgt voor een dag die net zo sprookjesachtig is als jullie liefde en het leven dat jullie samen tegemoet gaan. Waarom? Eigenlijk is het vrij simpel: Wij. Regelen. Alles. Natuurlijk kies je zelf je gasten en de fotograaf uit, maar van vroeg tot laat zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld is, in de sfeer die jij wil. Een Pinterest-moodboard is er niets bij. Zelfs de taart is zo mooi dat je ‘m bijna niet wil aansnijden! Trouwen op het strand bij Indigo is een zorgeloze dag waarop je alles krijgt wat je hartje begeert.

Een perfect afgestemd menu waarbij rekening wordt gehouden met iedereens eetwensen? Check. De mogelijkheid om je bruiloft in festival-sfeer te vieren met een giga barbecue, of juist een food-market, met vuurkorven terwijl er tientallen lichtjes boven je hoofd bungelen en je met elkaar de zon in de zee zit zakken? Check. Een sfeer die vakantie, ontspanning en feest ademt? Check. Wat wil je nog meer?

en_GBEnglish
nl_NLDutch en_GBEnglish